Blogi

Markus Aho: Kaikille vähän jotain ja vähän liikaakin

EI SAA PALAUTTAA!!! Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

(Kuvat: Kristian Kaarna)

Vuosi 2017 toi minulle vähän jotain uutta. Totuuden nimissä vähän liikaakin. Joskus vaan tapahtuu tietyssä ajassa niin paljon.

Minulle mennyt vuosi toi uusia näkemyksiä, uuden suhteen, uuden liikkeen ja kaiken kukkuraksi uuden elämäntavan, Framestylen. Kaikki tuo tuli huikean nopeasti.

Tuo sama nopeus on tyypillistä täällä Aurinkorannikolla. Busineksen kiertokulku on nopeaa, ihmissuhteet tulevat ja menevät. Samalla monet menettävät omaisuuksiaan niihin. Toisille sama aika tuo nopeaa vaurautta, oikeilla ostoilla asuntojen hinnat voivat tuplaantua.

Mieleeni on painautunut edesmenneen perheystävämme sanonta ”vuosi Espanjassa vastaa kymmentä vuotta Suomessa”. No, nythän minäkin voin sitten kohta viettää puolivuosisataista uuden elämän juhlaa Espanjan auringon alla.

Aurinkorannikko on kaikille vähän jotain. Joillekin vähän liikaakin. Kuulen usein ihmisten valittavan liiasta suomalaisuudesta, suomalaisten yrittäjien lihapulla-lonkero-karaoke -pyhästä kolminaisuudesta sekä aidon ja autenttisen Espanjan häviämisestä.

Kuten kaikkialla maailmassa, täältä saa vähän kaikkea: telttaravintoloiden intialais-italialaisia yhdistelmiä, suomalaisia karjalanpiirakoita ja karpalolonkeroa, vegaanista superfoodia, loistokkaiden kokkien rakentamia gourmet-annoksia.

Kysymys ei ole saatavuudesta, vaan valinnasta. Täällä Aurinkorannikolla teemme ennen kaikkea valintoja. Ja nämä valinnat ohjaavat elämäntapaamme.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Muutama vuosi sitten uudet modernit asunnot uupuivat Aurinkorannikon asuntomarkkinoilta. Tai ainakin niitä oli erittäin vähän. Ja kalliita.

Nyt lama on taittunut. Asuntomarkkinat ovat voimistumassa. Uusia moderneja ”contemporary style” -asuntoja rakennetaan hurjaa vauhtia.

Viime viikolla tutustuin yli 20 uudiskohteeseen, jotka kaikki ovat kauniita, simppeleitä ja avaria. Juuri meille skandinaaveille suunnattuja ihannekohteita. Tuttuja ja turvallisia 2020-luvun Espanjan-koteja.

Kaikki halukkaat, vähän jotain muuta -asunnonostajat, eivät saa niitä, sillä suuri osa rakenteilla olevista kohteista oli jo varattu. Olin onnekas, kun oma asiakkaani sai viime hetkellä tehtyä varauksensa omaan suosikkikohteeseensa.

Markus Aho

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa