Käärijähuumaa Aurinkorannikolla

Lauantai-illasta on tulossa suomalaisittain jännittävä. Ennakkoveikkauksissa Käärijän asemat ovat varsin hyvät illan Euroviisuja ajatellen.

Koskaan aiemmin Suomen kappale ei ole saanut aikaiseksi sellaista kansainvälistä ennakkokohinaa kuin Käärijä on onnistunut tekemään. Kappaletta versioidaan ympäri maailmaa, miestä revitään haastattelusta toiseen ja vihreitä hihoja näkyy pitkin kisakaupunki Liverpoolin katuja.

Toivotaan, uskotaan ja luotetaan siihen, että Käärijän taika riittää voittoon asti lauantaina. Jännittävä kisa on joka tapauksessa tulossa. Ennakoissa vaarallisin kilpakumppanimme tuntuu olevan rakas naapurimme Ruotsi, eli hieman maaotteluhenkeäkin lauantaille voi viritellä.

Euroviisujen katsominen yksin kotona on tylsää. Aurinkorannikolla kisat näytetään monessa kuppilassa, joten kannattaa hakeutua hyvää seuraan. Fuengirolassa ainakin Reflassa ja Kukossa Euroviisut näytetään kunnon äänentoistolla. Näissä ravintoloissa kisat nähdään alusta saakka erillisissä katsomoissa. Kun Suomen ja Saksan välinen lätkämatsi loppuu, käyttöön otetaan koko kapasiteetti.

- Mainos -

Muuta kuin vihreitä boleroita ompelemaan ja kannustamaan Käärijä voittoon.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...