Juanito Orange Finca – Juanito Orange -sitrustila

Pizarran kylässä, Mosquera-nimisellä alueella perustettu perheyritys Finca Juanito Orange aloitti aikoinaan pienenä sitrusviljelmätilana. Vuosien varrella tila on kasvanut ja kehittynyt Valle del Guadalhorcen alueen appelsiinien ja sitruunoiden tuotannon mittapuuksi.

Yhteensä tilalta löytyy noin 36 eri lajiketta appelsiineja, sitruunoita ja muita sitrushedelmiä kuten kumkvatti, makea sitruuna, Buddha’s Hand (sormisukaattisitruuna), sitruunakaviaari, vaniljalle tuoksuva appelsiini jne. Tila aloitti pelkkänä sitrustarhana mutta ajan myötä liiketoiminta on laajentunut mm. alueen muuttuneiden sitruunoiden ja appelsiinien hintojen takia, ne eivät enää kata viljelijöiden kuluja.

Tilalle on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan. Opastetulla kierroksella perehdytään erilaisiin sitrushedelmälajikkeisiin, joita on kasvatettu Juaniton hedelmätarhassa vuosikausia. Esittelykierroksen aikana pääset maistelemaan hedelmiä suoraan puista. Mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa päivä raikkailla, tuoreilla sitrushedelmillä.

Lisätietoja ja lisää retkiä löydät osoitteesta Meriatur.com

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...