Lukuaika: Joulun valot syttyivät eilen Fuengirolassa, tänään Málagassa

Joulun valot syttyivät eilen Fuengirolassa, tänään Málagassa

Joulu avattiin eilisiltana Fuengirolassa. kaupungintalon edessä vietettiin juhlallisuuksia ja samalla sytytettiin myös kaupungin jouluvalot, mukaan lukien jättimäinen joulupallo.

Myös Fuengirolan joulumarkkinat avattiin eilen. Keskustan kirkkoaukiolla on sympaattisia kojuja, joista saa erilaisia joulun herkkuja ja muuta jouluun liittyvää.

Andalusian upeimma valot syttyvät tänään

Málagassa on tunnetusti provinssin, jopa koko Andalusian mahtavimmat jouluvalaistukset. Tänä vuonna valot syttyvät marraskuun viimeisenä lauantaina.

- Mainos -

Vuosittaisen perinteen mukaan historiallisen keskustan Larios-katu koristellaan LED-valoilla, eikä kustannuksissa pihtailla tänäkään vuonna. Valoja asennetaan toki muuallekin keskustaan. Kaikkiaan noin kaksi miljoonaa valoa tuo joulun tunnelmaa noin 500 keskustan kadulle.

Larios-kadun jouluvalaistuksen yhteyteen on viime vuosina kuulunut oleellisena lisäviehätyksenä yhdistetty valo- ja musiikkishow. Näin on myös tänä vuonna. Show’t alkavat klo 18.30, 20 ja 22.

Málagan jouluvalot syttyvät lauantaina 26. marraskuuta ja ne koristavat kaupungin keskustaa 5. tammikuuta asti.

Málagan jouluvalaistuksesta vastaava yritys (Illuminations Ximénez) vastaa myös valaistuspalveluista eri yrityksille ja kaupungeille ympäri maailmaa. Yhtiön LED-valaistus löytyy mm. New Yorkista Fifth Avenuelta, Las Vegasista, Dubaista ja jopa Hongkongista.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

AP,JL kuvat: Sonja Lehmus
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...