Joulua ja uuttavuotta juhlitaan pääosin aurinkoisessa säässä

Joulunpyhiksi on luvassa vuodenaikaan nähden hyvinkin lämmintä säätä, jota sävyttää runsas auringonpaiste.

Aatonaatolle, eli perjantaille Espanjan ilmatieteenlaitos AEMET lupaa päivän ylimmäksi lämpötilaksi 20 astetta. Pilvistä, saati sitten sateen uhasta ei ole juurikaan pelkoa, ja tuulikin pysyttelee näillä näkymin leutona.

Jouluaattona lauantaina on jopa asteen lämpimämpää, 21 astetta ja tuuli on käytännössä tyyni.

- Mainos -

Joulupäiväksi lämpötila nousee edelleen hieman, sunnuntaina on luvassa 22 astetta. Sunnuntaina taivaalla on hieman enemmän pilviä, mutta sateen uhkaa ei ole. Tapaninpäivänä lämpötila asettuu 20 asteen kohdalle ja pilvet ovat lähinnä satunnaisia.

Läpi joulunpyhien yön alimmat lämpötilat ovat 12-13 astetta.

Välipäivinä sää on aluksi täysin poutaista, mutta loppuviikkoa kohden pilvisyys hieman lisääntyy. Tiistaina ja keskiviikkona, 27. ja 28. joulukuuta elohopea kohoaa ylimmillään noin 20 asteeseen ja laskee yöllä noin 12 asteeseen. Aurinko paistaa jokseenkin pilvettömältä taivaalta.

Torstaina 29.12. on tiedossa näillä näkymin pilvisempi päivä ja perjantaina 30.12. on jopa kohtalainen sateen mahdollisuus. Lämpötila on noin 19 astetta.

Uudenvuodenaatto 31.12. on osittain pilvinen, mutta sadetta ei näillä näkymin ole tiedossa.

Mikäli tämänhetkiset ennusteet pitävät paikkansa, päästään vuosi 2023 aloittamaan 1. tammikuuta pilvettömässä auringonpaisteessa ja noin 20 asteen lämpötilassa.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi, kuva: Fuengirolan kaupunki
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...