Johan nyt on markkinat

Päivästä ja paikasta riippuen markkinoilla on kaupan uutta tavaraa ja vaatetta tai kirpputorihenkeen myyntipöydät notkuvat kotitalouksien tarpeettomista kaapinkätkölöydöksistä.

Perheen junioritkin löytävät markkinoilta vaikka mitä mielenkiintoista.

Kirpputoripäivä oli suosiollinen perheen junioreille, sillä kaupungilla liikkumista helpottaakseen kaupat hierottiin potkulaudasta. Mikäli perheenlisäys on ajankohtainen, voi myös tarkistaa paikan syöttötuoli- ja turvaistuintarjonnan. Paikka on myös jokaisen tee-se-itse nikkaroitsijan paratiisi, sillä eräälläkin herralla laatikot notkuivat huolellisesti omiin lokeroihinsa purettuja polkupyörien osia. Kaikkea tarpeellista löytyi, hammasrattaista satulaan ja tankoon.

Koriste- ja käyttöesineitä löytyy moneen lähtöön.

Vinyylilevyjen ystäville paikalta löytyy varmasti pöytämetreittäin aarteita, ja mikäli et vinyylin ystävä ole, niin levyistä voi askarrella hiustenkuivaajalla hedelmäkorin niille hedelmille, joita voi myös ostaa markkinoilta.

- Mainos -

Paikka saa herkästi hereille myös sisäisen sisustajan. Tavaraa on tarjolla kauniista maljakoista ja naulakoista alkaen jopa ruokailuryhmiin saakka. Erikoisimmat löydöt ovat tähän saakka olleet metrinen ritarihaarniska ja miekkakokoelma.

Markkina-aikataulu:

Klo 9/10-14

  • Ma: Málaga, Marbella Las Albarizas, Torrox Costa
  • Ti: Fuengirola Feria-alue, Nerja
  • Ke: Benalmádena Paloma Park, Estepona, La cala de Mijas, Málaga avda. de Europa, Rincon de la Victoria
  • To: Marbella San Pedro, Torremolinos Feria-alue, Vélez-Malaga
  • Pe: Benalmádena, Arroyo de la Miel ja Paloma Park
  • La: Fuengirola Feria-alue, Mijas Las Lagunas, Mijas Costa Camino de Coin, Marbella Nueva Andalucía
  • Su: Fuengirola, Estepona & Sotogrande satama, MálagaAvda de Europa, Mijas Costa Hipódromo, Nerja, Puerto Banús härkätaisteluareena, Torremolinos Feria-alue

Tiina Jokinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...