Lukuaika: Aurinkorannikolla kolme kaupunkia tiukempaan sulkuun

Aurinkorannikolla kolme kaupunkia tiukempaan sulkuun

 

Tuhannen raja ilmaantuvuusluvuissa ylittyi Aurinkorannikolla kolmessa kaupungissa ja koko Málagan provinssissa uusia tuhannen rajan ylittäneitä kuntia oli yhdeksän.

Aurinkorannikon kaupungeista Marbella Estepona ja Manilva nousivat yli tuhanteen tartuntaan 100.000 asukasta kohden viimeisen 14 vuorokauden aikana. Näistä suurin ilmaantumisluku oli Manilvassa, 1.306. Marbellassa luku oli 1.148 ja Esteponassa 1.004.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että näissä kunnissa kaikki ei-välttämätön liiketoiminta suljetaan vähintään kahdeksi viikoksi. Mikäli aiempi ilmoitus toimintamallista pitää edelleen paikkansa, sulku astuu voimaan tiistaina ja keskiviikon välisenä keskiyönä.

- Mainos -

Mainittujen Aurinkorannikon kaupunkien ohella saman kohtalon kokee kuusi muuta kuntaa Málagan provinssissa: Benarrabá (1.758), Villanueva del Rosario (1.221), Tolox (1.139), Casabermeja (1.107), Alhaurín de la Torre (1.093) ja Mollina (1.048).

Aurinkorannikon muut kaupungit

Aurinkorannikolla on vielä suurin osa kaupungeista tuhannen alapuolella, mutta käyrät osoittavat niin huolestuttavasti yläviistoon, että lienee jopa todennäköistä, että lisää kaupunkeja päätyy lähiaikoina samoihin sulkuihin.

Tällä hetkellä Aurinkorannikon kaupungeista lähinnä tuhannen ilmaantuvuuslukua on provinssin pääkaupunki Málaga, jossa maanantaina luku oli 946. Myös Mijasissa 900:n raja on ylitetty (902).

Fuengirolassa luku on 841, Benalmádenassa 821 ja Torremolinosissa 750. Läntisellä Aurinkorannikolla sijaitsevassa Casaresin kaupungissa ilmaantuvuusluku on 721.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...