Lukuaika: Järjetön veriteko Fuengirolassa – mies hakattiin hengiltä golfmailalla

Järjetön veriteko Fuengirolassa – mies hakattiin hengiltä golfmailalla

Poliisi tutkii Fuengirolassa, Espanjan Aurinkorannikolla tapahtunutta henkirikosta, jossa uhri on mitä ilmeisimmin hakattu hengiltä lyömällä toistuvasti golfmailalla päähän.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Tapaus sattui lauantaina 13.4. Fuengirolan keskustassa sijaitsevassa asunnossa. Surmattu on 39-vuotias espanjalainen mies.

Surmatun kämppäkaveri saapui asuntoon ja teki hälytyksen noin klo 19.25 lauantai-iltana. Poliisin ja lääkintähenkilöstön saapuessa paikalle he totesivat miehen menehtyneeksi vammoihinsa, joita hän oli saanut päähän, erityisesti takaraivoon.

Tapahtumapaikkaa tutkiessaan poliisit löysivät selviä merkkejä väkivaltarikoksesta. Uhria oli ilmeisesti lyöty toistuvasti päähän golfmailalla.

Niin ikään poliisin rikospaikkatutkimuksissa asunnosta löytyi jälkiä sekä alkoholista että muista huumausaineista. Alustavasti näyttää siltä, että asunnossa on saatettu juhlia ennen surmatyötä. Asiaa ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu.

- Mainos -

Tapauksen tutkinta on vielä alkutekijöissään, eikä toistaiseksi (maanantaina klo 13) ketään ole otettu kiinni epäiltynä.

Rikospaikka sijaitsee Calle Párroco Juan Antonio Jiménez Higuero -kadun varrella olevassa asunnossa, vain muutaman sadan metrin päässä Fuengirolan kaupungintalosta sekä paikallisen ja kansallisen poliisin toimitiloista.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *