Lukuaika: Jari Peltomäki Fuengirola.fi:n päätoimittajaksi

Jari Peltomäki Fuengirola.fi:n päätoimittajaksi

Maailma on täynnä yllätyksiä. Sellaisena voidaan pitää Seiskan vastaavan päätoimittajan Jari Peltomäen siirtymistä Fuengirola.fi kaupunkilehden päätoimittajaksi.

–Olen iloinen päästessäni kehittämään Fuengirola.fi-mediaa entistä suositummaksi. Lehdessä ja verkossa työskentelee rautaisia journalismin ammattilaisia, joiden joukkoon on hyvä tulla. Lehti on syystäkin lunastanut paikkansa Aurinkorannikon ykköslehtenä, Peltomäki toteaa.

Jari Peltomäki, 53, on kokenut pitkän linjan journalisti, joka on työskennellyt media-alalla yli 30 vuotta. Hänellä on kokemusta mm. kaupunki- ja paikallislehdistä, radiosta sekä viimeksi viihdelehti Seiskan ja tv-lehti Katson vastaavana päätoimittajana.

–Espanja on minulle hyvin tuttu ja rakas maa. Olen aikoinani asunut Espanjassa useamman vuoden matkaoppaana. Aurinkorannikolla olen viihtynyt kakkoskodissani jo vuosia.

- Mainos -

Lehden nykyinen päätoimittaja Antti Pekkarinen näkee Peltomäen mukaantulon piristysruiskeena Fuengirola.fi-medialle.

–Tämä avaa meille paljon uusia mahdollisuuksia. Median kehityksen painopiste on jo pitkään ollut sähköisellä puolella. Peltomäellä on vahvat näytöt verkkomedioiden johtamisesta ja niiden lukijamäärien kasvattamisesta. Uskon, että Peltomäen johdolla Fuengirola.fi:n kasvuvauhti kiihtyy, Pekkarinen arvioi.

Pekkarinen jatkaa mediayhtiön ja muiden samaan yritysryppääseen kuuluvien yritysten toimitusjohtajana.

–Uusi järjestely vapauttaa minulle aikaa kehittää yritysten sisällöllisiä ja kaupallisia toimintoja. Jatkossa panostamme median lisäksi entistä enemmän esimerkiksi tapahtumatuotantoon. Fugefest ja ravintola Kukon viihdeillat ovat jo käsite alueella, laajennamme reviiriämme myös isompiin tapahtumiin. Esimerkiksi tänä syksynä järjestämme Marion Rungin juhlakonsertin Fuengirolan rauhanpalatsissa Palacio de la Pazissa.

Antti Pekkarinen ryhtyy kehittämään yhä uusia palveluja Aurinkorannikon suomalaisille.

Kaupunkilehti Fuengirola.fi aloitti toimintansa vuonna 2006. Lehti on historiansa aikana kasvanut Aurinkorannikon seuratuimmaksi suomalaismediaksi. Paperinen lehti ilmestyy kerran viikossa. Verkkomediaan uutisia, tapahtumia ja ilmiöitä päivitetään monta kertaa päivässä. Media tavoittaa kuukausittain yli 200.000 lukijaa.

Fuengirola.fi on osa yritysrypästä, jolla on monipuolista toimintaa Espanjan Aurinkorannikolla. Samaan omistukseen kuuluvat toimitiloja vuokraava Fuengirola Offices, matkatoimisto Meriatur.com sekä viihderavintola Kukko. Kukko toimii myös tapahtumatuottajana Aurinkorannikolla, esimerkiksi maineikas Fugefest-festivaali on Kukon järjestämä.

Yritysryppään pääomistajat ovat talousjohtaja Jukka Salminen , Antti Pekkarinen ja Vesa Uusi-Kilponen. Jari Peltomäki tulee mukaan tasavertaisena osakkaana edellä mainittujen kanssa. Peltomäki aloittaa päätoimittajan tehtävässään 1.1.2024.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...