Lukuaika: Ilmainen bussikyyti vaatii pian asukaskortin

Ilmainen bussikyyti vaatii pian asukaskortin

Fuengirolan sisäinen bussiliikenne on ollut vuoden alusta alkaen kaikille maksuton. Nyt ollaan siirtymässä seuraavaan vaiheeseen, jossa kyydit ovat ilmaisia vain kaupungin asukkaille.

Tammikuun alussa lanseeratun ilmaisen bussiliikenteen oli alun perinkin tarkoitus olla tarjolla vain kaupungintalolle virallisesti kirjautuneille kaupungin asukkaille. Alkuun haluttiin kuitenkin tarjota maistiaisia ilmaisesta liikenteestä kaikille.

Nyt alkaa kuitenkin lähestyä hetki jolloin siirrytään alkuperäiseen suunnitelmaan. Tarkemmin sanottuna 17. toukokuuta alkaen Fuengirolan sisäinen bussiliikenne on maksutonta enää virallisille asukkaille. Muut joutuvat maksamaan bussikyydeistä normaalin hinnan.

Kaupungin asukkaat tarvitsevat ilmaisia kyytejä varten kaupungin asukaskortin (Tarjeta Ciudadana). Sellaisen voi hankkia joko sähköisenä versiona älypuhelinsovelluksen kautta tai kaupungin toimipisteistä voi hankkia kolmen euron hinnalla myös fyysisen kortin.

- Mainos -

Android-laitteille älysovellus on jo ladattavissa, iOS-laitteille sovellus tulee 25. huhtikuuta. Fyysistä korttia voi alkaa hankkia 17. huhtikuuta alkaen.

Kortin hankkiminen on varsin simppeliä, ja alkuun pääsee kätevästi osoitteessa www.tarjetaciudadanafuengirola.com.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...