Uutiset

Hyytävän kylmää ja tuulista säätä

Syksy on saatu nauttia leppeistä ja lämpöisistä keleistä Aurinkorannikolla. Nyt tilanteeseen tulee ainakin hetkellinen muutos. Perjantaina tuulee kovaa ja lauantaina sää kylmenee useita asteita.

Espanjan ilmatieteenlaitos Aemet on antanut Aurinkorannikon alueelle keltaisen varoituksen kovista tuulista perjantaina. Tuulen ennustetaan puhaltavan puuskissa jopa 80km/h (22m/s).  Tuulen suunta on luoteinen.

Perjantain myrskyn mukana saattaa tulla myös sateita. Rannikkoalueella sateen määrä jäänee kuitenkin melko pieneksi, vuoristoalueilla vettä voi tulla runsaammin.

Perjantain tuuli tuo mukanaan kylmän ilmamassan. Lauantaina päivän ylin lämpötila jää alle 15:n asteen ja yöllä sukelletaan reilusti alle kymmenen asteen, kylmimmillään lämpötila saattaa laskea jopa seitsemään asteeseen.

Lauantai näyttäisi olevan tämän jakson kylmin päivä, lämmintä ei ole kuitenkaan lähipäivinä tulossa. Koko ensi viikon ajan maksimilämpötilat jäävät alle 20:n. Yölämpötilat sentään nousevat viikonlopun jälkeen yli kymmenen asteen.

Talvisissa säissä mennään pitkät vapaat.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
94
+1
5
+1
13
+1
7
+1
38
+1
3

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa