Lukuaika: Hieno uudiskohde valmistuu Fuengirolan kylkeen Mijasiin

Hieno uudiskohde valmistuu Fuengirolan kylkeen Mijasiin

 

BIFERO S.A:n rakennuttama Jardines de las Lagunas uudiskohde Mijasissa valmistuu luovutuskuntoon uusille asukkaille lokakuun aikana. Jardines de las Lagunas on ensimmäinen kohde, joka rakennetaan uudelle asuinalueelle Mijasin Las Lagunasin kaupunginosaan. Asuinalueessa korostetaan avaruutta ja vihreyttä. Puistoilla ja viheralueilla on asuinalueen kaavassa suuri merkitys.

Asunnoissa on laajat parvekkeet ja terassit.

Jardines de las Lagunasiin tulee 132 uutta asuntoa, josta lähes kaikki on jo myyty. Myynnissä on enää 14 kappaletta 1-3 makuuhuoneen asuntoa. Uusi asukaskunta muodostuu pitkälti skandinaaveista, hollantilaisista ja englantilaisista. Suomalaisten ostajien toivomuksesta taloon valmistuu myös suomalainen sauna. Yleisistä tiloista löytyy lisäksi uima-allasalue, lasten leikkialue ja täysin varusteltu kuntosali.

Rakentamisessa on käytetty korkealuokkaisia materiaaleja.

-Fuengirolan keskustaan on lyhyt matka, jonka voi kävellä. Myös talon edestä lähtevällä bussilla on Fuengirolassa vain muutamassa minuutissa. Jardines de las Lagunas on suunniteltu skandinaavisesti ja rakennettu korkeatasoisin materiaalein. Siksi se on monen suomalaisen mieleen, Frame Propertiesin kiinteistönvälittäjä Markus Aho sanoo.

- Mainos -
Isot ikkunat luovat viihtyisyyttä.

Markus Aho esittelee laajemmin Jardines de las Lagunasia ja muita valmistuvia asuntokohteita aamiaistapaamisessa ravintola Kukossa torstaina 5.11. klo 9.30. Tähän tapaamiseen kannattaa ilmoittautua etukäteen osoitteessa frameproperties.net/aamiaisesittely.

 

 

Tämä artikkeli on osa kaupallista yhteistyötä Frame Properties S.L. yhtiön kanssa

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...