Ravintolat

Herkullista meksikolaista Fuengirolan keskustassa

Quesadilla on mehevä alkupala kahdelle tai tukeva pääruoka yhdelle.

Fuengirolasta on pitkään puuttunut hyvä meksikolainen ravintola. Kesällä puutteeseen saatiin helpotusta, kun La Casita Mexicana avasi ovensa ”nälkäkadun” länsipäässä.

-Lähdimme rakentamaan ravintolaa, jossa itsekin haluaisimme käydä. Meksikolainen ruoka on aina kiehtonut meitä. Sitä on helppo valmistaa päivittäin tuoreista aineksista ja sen maut ja värikkyys ovat vaikuttavia, kertoo ravintoloitsija Miranda.

Tacot ovat tex mexin perusjuttuja.

La Casita Mexicanasta löytyy kaikki sombreromaan perusruoat. Tacot, fajitakset ja burritot ovat kaikki tarjolla. Näiden lisäksi myös ribsit ja burgerit kuuluvat valikoimiin.

Nachoja saa monella eri täytteellä.

Testiryhmämme aloitti aterioinnin perinteisesti nachoilla. Valitsimme monista täytevaihtoehdoista kanan. Nachoja saa aika monesta alueen ravintolasta ja baarista, mutta harvassa paikassa ne maistuvat oikealta. La Casita Mexicana onnistuu kombinaatiossa hienosti. Annoksessa on oikeassa suhteessa lihaa, juustoa, guacamolea ja hapankermaa. Jalapeñot ja sipuli antavat annokselle sopivasti potkua.

Chili con carnessa on sopivasti potkua.

Seuraavaksi maistoimme quesadillaa. Taitetun tortillan sisältä löytyi mehevä ja maukas täyte, jonka juusto sitoi hienoksi kokonaisuudeksi. Muutama jalapeño ja guacamole terävöittivät makua sopivasti. Tukevampana pääruokana söimme maittavan chili con carnen.

La Casita Mexicanan maut ovat kohdillaan. Ruokien tulisuutta pystyy kivasti itse säätelemään kastikkeilla ja muilla lisukkeilla. Esillepano on tyylikästä, esimerkiksi lautaset ovat värikkäitä ja drinkkilasit hauskoja.

La Casita Mexicana löytyy Fuengirolan keskustasta ”nälkäkadun” eli Calle Moncayon länsipäästä.

Ravintolan keittiö tekee kaiken itse. Vieläpä niin, että juuri mitään ei tehdä varastoon, vaan joka aamu aloitetaan tyhjältä pöydältä ja näin saadaan aina tuoretta tavaraa asiakkaille. Ravintolasta löytyy paljon kasvisvaihtoehtoja ja muutkin erikoisruokavaliot on huomioitu.

Täältä löydät lisää esittelyjä Aurinkorannikon ravintoloista. https://fuengirola.fi/category/ravintolat/

 

Mitä pidit jutusta?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Vesa Uusi-Kilponen

Saanut?

  Itselleni on aina sana saanut, merkinnyt positiivista tapahtumaa. Saanut ison...
Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Kumpi voittaa jääkiekon Suomen mestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa