Hengitys kulkee

Maskipakko ulkotiloista poistui torstaina. Aika harva sitä enää viime aikoina pitikään. Eikä maskin käyttöä ainakaan kontrolloitu pitkään aikaan.

Sisätiloissa maski edelleen vaaditaan. Siihen sääntöön on ollut helppo sopeutua ja se tuntuu perustellulta. Erityisen painavia kannanottoja koko maskipakon purkamiseen ei ole Espanjassa esitetty.

Kuten tapana on ollut, päätökset rajoitteiden helpottamisesta tai kiristämisestä tehdään viime tingassa. Niin sen pitääkin olla, tartuntatilanne elää jatkuvasti. Seuraavaksi odotamme, mitä Andalusian maakuntahallinto päättää ravintoloiden koronapassipakosta.

- Mainos -

Tämänhetkinen sääntö vaatii koronapassin tarkistamista helmikuun 15:een päivään eli ensi viikon tiistaihin saakka. Ehkä jo viikonlopuksi saamme tiedon, jatketaanko pakkoa. Tilanne on samankaltainen kuin ulkotilojen maskipakko. Sääntöä ei erityisen tunnollisesti noudateta, eikä myöskään kontrolloida. Jos vedonlyöntivinkki aiheesta pitäisi antaa, rahat kannattaa sijoittaa pakon poistamiseen.

Maskipakon poistuminen ulkotiloista tuli hyvään aikaan Taina Liekarille. Hän aikoo lähteä sunnuntaina kävellen Fuengirolasta Suomeen. Matka on pitkä ja varmasti jännittävä. Ilman maskia taivallus sujuu varmasti mukavammin ja ajatuskin lentää pitkin mantuja tallatessa. Paljon onnea ja tsemppiä Liekarille, melkoiseen urakkaan olet päättänyt ryhtyä.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...