Lukuaika: Havuja per***e! Tour de Paseo hiihdettiin Fuengirolassa

Havuja per***e! Tour de Paseo hiihdettiin Fuengirolassa

Fuengirolan hiekkarannalla Pesetan patsaan luona järjestettiin lauantaina toista kertaa suomalaisten suosioon noussut Tour de Paseo.

Yleisöä ja kannustajia oli saapunut paikalle katsomaan tätä
huumorimielistä kisailua sankoin joukoin. Suomalaisyleisön seassa oli myös paikallisia seuraamassa rannan tapahtumia. Rannalla oli katsojille ja osallistujille myynnissä lihapiirakoita, lakua sekä juomista.
Tapahtuman aikana osallistujien päällä nähtiin mitä kekseliäämpiä asuja sekä näyttäviä roolisuorituksia. Radalla kisaajat olivat pukeutuneet värikkäistä vaatteista ja hameista kaikkeen mahdolliseen konepistoolirekvisiitalla varustettuihin sotilaihin asti. Hiihtokisoissa kilpailtiin kolmessa eri sarjassa: henkilön takaa-ajo, parisprintti sekä yksilökisa. Myös kisojen paras asu palkittiin.
Hiihto-osuudella osallistujat saivat käyttää vapaata hiihtotyyliä ja tyylilajien kirjon huomasi kisojen edetessä. Intensiivisempien suorituksien aikana kaikilla ei edes sukset enää
pysyneet menossa mukana ja rata suoritettiin loppuun juoksemalla. Pääasiana kisoissa oli kuitenkin osallistujien ja yleisön hauskanpito, unohtamatta pientä kilpailuhenkeä.
Kilpailijoiden jopa näyttelijämäiset suoritukset palkittiin Pub FiftySixtyssä kilpailun jälkeen sankoin joukoin.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Saana Pihlajaniemi kuvat: Saana Pihlajaniemi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...