Golfarit kiittävät rajojen aukeamista Aurinkorannikolla

 

Koronaluvut ovat tulleet kiitettävästi alas viimeisen kahden viikon ajan. Lähes koko Aurinkorannikko on päässyt ilmaantuvuusluvuissa alle 500:n. Ainoastaan alueen läntisimmissä osissa Marbellassa ja Esteponassa luvut ovat vielä tuon liikkumisrajoitteiden kannalta kriittisen rajan huonommalla puolella.

Liikkumisen vapautuminen kuntien välillä on monelle liiketoimialalle tervetullut muutos. Esimerkiksi golfkentillä on ollut todella hiljaista kieltojen aikana.

-Se, että Fuengirolasta saa jatkossa mennä Mijasin puolelle luvan kanssa on hieno uutinen. Esimerkiksi meidän golfasiakkaistamme suurin osa asuu Fuengirolassa, jossa ei ole ainoatakaan golfkenttää. Suurin osa suomalaisten suosimista kentistä sijaitsee juuri Mijasin kunnan alueella, esimerkiksi Santana ja Mijas Golf. Fuengirolassa asuvat eivät ole laillisesti saaneet käydä pelaamassa vallinneiden sääntöjen vuoksi. Lauantaista alkaen tilanne on luojan kiitos aivan toinen, iloitsee Seppo Lukkari PAR1 golfista.

Fuengirolastakin saa viikonloppuna siirtyä sellaisten kuntien alueelle, joissa sijaitsee golfkenttiä.

- Mainos -

PAR1:n järjestämät keskiviikkokisatkin ovat olleet sääntöjen johdosta pitkään tauolla. Nyt nekin käynnistyvät ja seuraava kisa käydään Mijasin Los Olivos kentällä ensi keskiviikkona 24.2. Kisaan voi ilmoittautua osoitteessa www.par1golf.com .

Lukkari on kuunnellut kenttien tuntoja pandemian aikana.

-Hiljaista on kaikkialla ollut. Jotkin kentät ovat kuitenkin onnistuneet houkuttelemaan pelaajia toisia enemmän, esimerkiksi Santanassa on pelaajia käynyt jatkuvasti. Yhtenä syynä siihen voi olla se, että toisin kuin monella muulla kentällä, Santanassa oheispalvelut, niistä tärkeimpänä ravintolapalvelut, on pidetty aktiivisina koko ajan.

Golfmatkailun rintamalla käänne parempaan on jo tapahtunut.

-Jouluun saakka jouduin lähinnä peruuttelemaan kevään varauksia. Nyt puhelin on alkanut soida ja ensi syksyä varataan kovaa vauhtia. Se luo uskoa tulevaisuuteen, Lukkari kertoo.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...