keskiviikko, helmi 28, 2024

Fugepesisottelut suorina Neloselta ja Jimiltä

Alkavana viikonloppuna pelataan Superpesiksen avausottelut Fuengirolan Elolan stadionilla. Lauantaina avataan naisten sarja ja sunnuntaina miesten. Molemmat ottelut lähetetään suorina lähetyksinä vapailta kanavilta Suomen televisiossa.

Pesäpallo on tietysti parasta katsottavaa paikan päällä. Molempiin otteluihin saa lippuja portilta tuntia ennen pelin alkua eli klo 12. Stadionilla on luvassa myös muuta mukavaa ohjelmaa. Mieskuoro Örisevät on lupautunut laulamaan maakuntalaulut ottelujen alussa ja tauolla yleisöä viihdyttää vauhdikas biletrio The Party Fellows.

Stadionilta saa toki perinteistä urheiluruokaa eli grillimakkaraa. Myös kaffia ja tuoretta pullaa on tarjolla, sekä tietysti erilaisia virvokkeita. Anniskelubaari sijaitsee kentän länsipuolella, sieltä voi myös hyvin katsella ottelua.

Avausottelussa lauantaina 22.4. kohtaavat naisten Superpesiksen menneen kauden pronssijoukkue Lapuan Virkiä sekä Pohjois-Karjalasta saapuva, vahvaa nousua tekevä Joensuun Maila. Ottelu on nähtävissä JIM-kanavalta klo 13.55 (Suomen aikaa) alkaen. Ottelu näkyy myös suorana Ruudun päälähetyksenä.

- Mainos -

Miesten ottelu pelataan sunnuntaina 23.4. Sarja-avauksessa vastakkain pelaavat Etelä-Karjalasta Redsit, eli Imatran Pallo-Veikot ja viime kaudella kärkinelikkoon yltänyt Hyvinkään Tahko. Ottelu nähdään ennakkostudioineen Nelosella klo 13.30 alkaen. Myös miesten ottelu näkyy Ruudusta.

Fugefiesta oheistapahtumana

Pesiksen lisäksi viikonloppuna on tarkoitus myös juhlia. Pesisväki ja muu juhlakansa kokoontuu ravintola Kukkoon iltaisin tanssimaan ja pitämään hauskaa. Perjantaina ja lauantaina tanssimeiningistä vastaavat Jaska Mäkynen ja Hanna Hirvonen Tanssipammaus -orkesterin säestämänä. Orkesterin kapteenina toimii Kari Alajuuma.

Sunnuntaina bileet järjestää The Party Fellows. Nämä kolme energistä miestä saavat kansaan eloa sekä Finnhitsien että kansainvälisten menopalojen muodossa. Viikonloppuna Kukossa on pöydät siirretty syrjään tanssijoiden tieltä. Pääsylipun hintaan (20€) kuuluu myös maittava buffet -ruokailu.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Milloin viimeksi olet hiihtänyt?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...