keskiviikko, helmi 28, 2024

Fugepesiksen lipunmyynti käyntiin

Fugepesis avaa Superpesiskauden huhtikuussa Espanjan Aurinkorannikolla. Fugepesistapahtuma järjestetään nyt jo viidennen kerran Elolan stadionilla.

Avausottelussa lauantaina 22.4. Elolan upealla stadionilla kohtaavat naisten Superpesiksen menneen kauden pronssijoukkue, Etelä-Pohjanmaan edustuksen tuova Lapuan Virkiä sekä Pohjois-Karjalasta saapuva, vahvaa nousua tekevä Joensuun Maila.

Miesten ottelun vuoro on sunnuntaina 23.4. Kotijoukkueeksi sarja-avaukseen asettuu Etelä-Karjalasta Redsit, eli Imatran Pallo-Veikot. Vastustajakseen IPV saa viime kaudella kärkinelikkoon tunkeutuneen Uudenmaan ylpeyden, Hyvinkään Tahkon.

Molemmat ottelut alkavat klo 13.00. Portit ja oheispalvelut avataan klo 12.

- Mainos -

Tapahtuman käytännön järjestelyistä Aurinkorannikolla vastaa tällä kertaa rullakiekkoseura Fuengirola LIONS. Otteluiden cateringpalvelut hoitaa ravintola Kukko Events ja tapahtuman yksi pääyhteistyökumppani on Barona.

Lipunmyynti Fugepesikseen on nyt käynnissä. Naisten otteluun yhteistyökumppanit tarjoavat kaikille vapaan sisäänpääsyn, miesten ottelun liput maksavat 10 euroa. Aurinkorannikolla lippuja voi ostaa ennakkoon Kukosta, Reflasta, Thelman Pullapuodista ja Ewald’sista. Lippuja saa myös netistä www.coregoshop.fi/imatran-pallo-veikot.

Oheistapahtuma FugeFiesta

Superpesiksen avajaisviikonlopun yhteydessä järjestetään vauhdikasta oheisohjelmaa. Ravintola Kukossa juhlitaan kolme iltaa peräkkäin FugeFiesta -nimisen bilekonseptin alla.

Kukosta heitetään suurin osa pöydistä pois, tilaa jätetään tanssille ja juhlinnalle. Perjantaina (21.4.) ja lauantaina (22.4.) mennään perinteisen tanssimusiikin tahtiin. Perjantain pääesiintyjä on Jaska Mäkynen, mies joka on vuoden 1991 tangokuninkuudesta asti kuulunut Suomen tanssi-iskelmän ykköskaartiin. Lauantain ykköstähtenä nähdään viime vuoden tangofinalisti Hanna Hirvonen. Kummatkin laulajista ovat paikalla molempina iltoina, joten odotettavissa on myös yhteisnumeroita. Solisteja säestää Kari Ala-Juuman johtama tanssiorkesteri.

Sunnuntaina (23.4.) FugeFiesta juhlii pesisviikonlopun päätöstä. Lavalle kapuaa kovassa nousukiidossa oleva Aurinkorannikon biletrio The Party Fellows. Vauhtia ja energiaa tuossa illassa riittää. Sunnuntaina nähdään myös pelaajahaastatteluja ja palkitsemisia.

FugeFiesta liput tulevat myyntiin samaan aikaan pesislippujen kanssa. Lippuja saa ravintola Kukosta arkisin klo 11-15 ja sitovan ennakkovarauksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen kukko.events@gmail.com. FugeFiesta liput maksavat 20 euroa/ilta, ja lippu sisältää buffet-ruokailun.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Milloin viimeksi olet hiihtänyt?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...