Fugefest juhlitaan aurinkoisessa säässä

 

Fugefest viettää tänä vuonna 5-vuotissynttäreitään. Viiden vuoden aikana festivaali on kasvanut kenties isoimmaksi säännöllisesti ulkomailla järjestettäväksi suomalaistapahtumaksi. Juhla tunnetaan hyvin Aurinkorannikon suomalaisyhteisön keskuudessa ja mikä ilahduttavinta, tieto festarista etelän auringossa on levinnyt hyvin myös koti-Suomeen. Festarikävijöistä noin puolet tulee Suomesta varta vasten juhlimaan ja nauttimaan hyvästä musiikista.

Juhlavuoden kunniaksi festivaalin artistikattaus on tänä vuonna poikkeuksellisen kova.  Ensimmäistä kertaa festari on myös kolmipäiväinen. Juhlat alkavat jo torstaina 17.10. Silloin Palacio de la Pazissa pidetään juhlakonsertti, jonka pääesiintyjänä on Danny.

Dannyn Viimeinen ilta konsertti avaa Fugefestin torstaina.

Sääennusteet lupaavat tämän vuoden festariviikonlopulle pelkkää lämpöä ja aurinkoa. Viime vuonna yllä leijui myrskyn uhka, joka ei onneksi kuitenkaan toteutunut. Nyt näyttää siltä, että pääsemme nauttimaan musiikista ja festivaalin oheispalveluista jopa poikkeuksellisen lämpimissä keleissä.

- Mainos -

Fuengirolan Palacio de la Paz on osoittautunut mainioksi festivaaliareenaksi. Esiintymislava mittavine ääni- ja valolaitteineen sijaitsee turvallisesti sisätiloissa. Ravintola- ja muut oheispalvelut on sijoiteltu ulos, näin festarikansa pääsee nauttimaan Andalusian tummenevasta illasta.

Fugefestin ravintolapalveluista pääsee nauttimaan aurinkoisessa säässä.

Lipunmyynti on ollut ennätyksellisen vilkasta. Mikäli viimeisellä viikolla tahti pysyy samana, tehdään todennäköisesti festivaalin historian kävijäennätys. Liput kannattaa hankkia ajoissa, niin varmistat pääsysi mukaan vuoden kohokohtaan Espanjan Aurinkorannikolla.

https://fuengirola.fi/fugefest-juhlii-kolme-paivaa/

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...