Lukuaika: Fuengirolan kaupunki laittoi lapun majatalon luukulle – katso missä kunnossa tunnettu Santa Fe oli

Fuengirolan kaupunki laittoi lapun majatalon luukulle – katso missä kunnossa tunnettu Santa Fe oli

Los Bolichesissa sijaitseva Pension Santa Fe on suljettu kaupungin viranomaisten toimesta. Syynä on hygieniasäädösten laiminlyönti.

Los Bolichesin kaupunginosassa Fuengirolassa jo 50-luvulta asti toiminut majatalo Santa Fe on laitettu toimintakieltoon, koska sen puhtaudesta ja hygieniasta ei ole huolehdittu lain vaatimalla tavalla.

Kaupungin tekniset tarkastajat totesivat että sekä tilojen hygieniassa että siisteydessä on niin vakavia puutteita, ettei paikkaa voida käyttää.

- Mainos -

Alueen asukkaat ovat jo pidemmän aikaa kauhistelleet pensionaatin rappiotilaa. Diario Surin haastattelemat naapurit kertoivat nähneensä omin silmin kuinka paikassa vilisi niin torakoita kuin luteitakin. Kaupungin tarkastuksessa luteita tai muita tuholaisia ei kuitenkaan havaittu.

Santa Fe majatalon rappiotila ei tule yllätyksenä myöskään niille jotka ovat sattuneet vilkaisemaan netin matkailupalstoja. Esimerkiksi Trip Advisorin sivuilla asiakkaat ovat antaneet Santa Fe:n puhtaudelle keskimäärin 1,5 tähteä viidestä.

Kaupungin suorittama sulkeminen on varotoimenpide, joka voidaan purkaa, jos havaitut hygieniapuutteet korjataan.

Alla joitain asiakkaiden Trip Advisoriin laittamia kuvia, jotka kertovat karua kieltä siitä, miten rujossa kunnossa Santa Fe on ollut jo vuosia.

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...