Lukuaika: Fuengirolan hotelliala rikkoo ennätyksiä

Fuengirolan hotelliala rikkoo ennätyksiä

Kesä 2023 näyttää nousevan historian parhaaksi Fuengirolan majoitusalalle. Rantojen lisäksi kaupungin valtteja ovat mm. viihde- ja kulttuuritapahtumat ja laaja tarjonta palveluja.

Fuengirolan hotellien ja hostellien täyttöaste nousi elokuussa 2023 ennätykselliseen 94,18 prosenttiin. Luku ilmenee Aurinkorannikon alueen hotellinomistajien järjestön AEHCOS:n (Asociación de empresarios hoteleros de la Costa del Sol) tuoreesta tilastosta.

Vertailussa muihin alueen kaupunkeihin, Fuengirola sijoittui erinomaisesti. Vain Torremolinosissa täyttöaste oli korkeampi (94,95%). Myös Mijasissa ja Esteponassa (91,84% kummassakin) täyttöaste nousi yli 90 prosenttiin. Kesä näyttää siis muodostuvan erittäin onnistuneeksi koko Aurinkorannikon majoitusalalle.

Fuengirolan hotellien täyttöaste oli yli 90 prosentissa myös heinäkuussa ja juuri alkaneen syyskuun osalta ennuste nousee yli 80 prosenttiin.

- Mainos -

Matkailijoiden runsas lukumäärä näkyy myös Fuengirolan virallisessa turisti-infossa. Kaupungin matkailutoimisto palveli tämän vuoden elokuussa yli 4.200 asiakasta, kun vastaavaan aikaan vuonna 2022 luku oli vain hieman päälle 3000. Turisti-infon asiakasmäärä on siis kasvanut yli 30 prosenttia.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi, kuva: Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...