Cala Mijas oli jälleen upea menestys

 

Yli 110 000 musiikin ystävää kokoontui karkeloimaan järjestyksessään toiseen Cala Mijas festivaaliin viime viikonloppuna.

Kolmepäiväinen Cala Mijas juhlittiin torstaista lauantaihin, 31.8. – 2.9. kahdella pääasiallisella tapahtumapaikalla, Sonora Mijasin festivaalialueella ja La Cala de Mijasin Torreón-rannalla.

Järjestäjät ovat ylistäneet tapahtuman suosiota ja iloinneet muun muassa siitä, ettei koko tapahtuman aikana raportoitu minkäänlaisia rähinöitä tai muita järjestyshäiriöitä.

- Mainos -

Cala Mijas oli jälleen monikansallinen tapahtuma niin esiintyjien kuin yleisönkin osalta. Arviolta 28 prosenttia festivaalivieraista oli ulkomaalaisia, ja eniten ulkomaalaisia oli saapunut Britanniasta, Saksasta, Italiasta ja Ranskasta. Musiikin ystäviä virtasi alueelle myös ympäri Espanjaa, mm. Madridista, Kataloniasta, Murciasta, Valenciasta ja eri puolilta Andalusiaa.

Viikonloppu tarjosi erinomaisen kattauksen kansainvälisiä ja espanjalaisia artisteja. Erityistä huomiota herätti mm. brittiläinen Indie rock -yhtye Florence And The Machine, samoin kuin ranskalainen elektronisen tanssimusiikin duo, The Blaze ja Glasgow’n rock-ylpeys Belle & Sebastian.

Tapahtuma päätteeksi järjestäjät ilmoittivat, että festivaali juhlitaan myös ensi vuonna, suunniteltu ajankohta on 29.-31. elokuuta 2024.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...