Uutiset

Fuengirola koristautuu jälleen upeisiin jouluvaloihin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Massiivinen joulupallo on tänäkin vuonna yksi Fuengirolan jouluvalaistuksen vetonauloista. (Kuva: Fuengirolan kaupunki)

Fuengirolan kaupungin perinteinen jouluseimi ja suuri joulupallo saavat seurakseen yli kaksi miljoonaa jouluvaloa.

 

Fuengirolassa ollaan perinteisesti koristeltu joulun alla kadut, puistot, aukiot ynnä muut näyttävin valokoristein. Näin toimitaan myös tänä vuonna.

Kaupungintalolta kerrotaan, että tämänvuotinen jouluvalaistus sisältää kaikkiaan yli kaksi miljoonaa yksittäistä valoa. Niillä koristellaan lukuisat kadunvarret, keskeiset aukiot ja monet julkiset ja muuten merkittävät rakennukset kaupungissa.

Jo useamman vuoden ajan yksi Fuengirolan upeimmista jouluvalaistuskohteista on ollut suuri kolmiulotteinen joulupallo kaupungintalon edessä sijaitsevalla Plaza de Españalla. Näin on myös tänä vuonna. Joulupallon luona on luvassa myös päivittäin show, joka yhdistää valot ja musiikin, joka on nimenomaan sävelletty tähän tarkoitukseen.

Kaupungin perinteinen jouluseimiasetelma nousee tänäkin vuonna keskustaan, Plaza Reyes Católicos -aukiolle. Paikka sijaitsee entisen kaupungintalon, nykyisen hotelli Casa Consistorialin edessä.

Massiivisen joulupallon ohella nykyisen kaupungintalon edustalla Plaza de Españalla nähdään planetaarioteemainen koristelu. Sama teema toistuu myös Fuengirolan keskustan kirkon edessä Plaza de la Constituciónilla ja pääpostin takana sijaitsevalla Plaza de Los Chinorrosilla.

Tämän vuoden jouluvalaistukseen on budjetoitu 650.000 euroa ja sen valmistelut on aloitettu jo elokuussa. Jouluvalaistuksen seremoniallinen sytyttäminen tapahtuu perjantaina 26.11.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

  • Kuuntelen jos sattuu soimaan radiossa tai kaupassa. (37%)
  • Kyllä, omia suosikkejani sopivasti annosteltuna. (29%)
  • Mieluummin työnnän sukkapuikot korviin! (18%)
  • Totta kai, vaikka aamusta iltaan! (15%)
Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa