Yritysuutiset

Ewald’sissa lähdetään uuteen talvikauteen entistä vauhdikkaammin

Maiju Pesonen (vas), Marika Kylander ja Tapani Kangasniemi iloitsevat muun muassa entistä laajemmasta herkkuvalikoimasta.

Muuttolintujen paluu Aurinkorannikolle on tänä syksynä alkanut tavanomaista hitaammin. Ruokakauppa Ewald’sissa käy silti jo täysi kuhina.

 

Valtaosa Aurinkorannikon suomalaisyrityksistä on tottunut siihen, että hiljaisemman kesän jälkeen syys- lokakuussa talvikauden toiminta alkaa jälleen kiihtyä. Tänä vuonna kevät ja kesä ovat olleet tietysti poikkeuksellisen hiljaisia, mutta syksy näyttäisi tänäkin vuonna tuovan mukanaan asiakkaita.

Los Bolichesissa sijaitsevassa ruokakauppa Ewald’sissa asiakasvirta on ollut viime viikkoina selvästi elpymään päin, kertoo Tapani Kangasniemi, toinen liikkeen omistajista. Toisen puolen liikkeestä omistavat Marko ja Tiina Tammenkoski ja toiminnassa on mukana myös Kangasniemen puoliso Johanna Tuomola, joka hoitaa tiedottamisen ja sosiaalisen median. Heidän pyörittämässään Ewald’sissa on itse asiassa jopa lisätty kierroksia.

– Elokuussa kauppa oli kiinni ja silloin oli hyvä aika tehdä remonttia ja uudistaa myymälää, Kangasniemi kertoo.

– Kylmä- ja pakastelaitteet on uusittu, ja näin ollaan saatu lisää tilaa ja uusitut laitteet kuluttavat myös vähemmän sähköä. Samoin kuivatarvikehyllyjä on lisätty, jotta valikoimaa mahtuu entistä enemmän.

Liikkeeseen ei ole pelkästään kannettu lisää hyllyjä, vaan myös niiden sijoittelua on muutettu.

– Hyllyjärjestys ja tuotteiden sijoittelu on mietitty uusiksi. Nyt koko myymälä on entistä avarampi, valoisampi ja tuotteet paremmin esillä, Kangasniemi kehaisee.

Uuteen kauteen

Edelleen käynnissä oleva koronapandemia vaikutti toki myös Ewald’sin toimintaan. Tuleen ei kuitenkaan jääty makaamaan.

Uusittu hyllyjärjestys on tuonut myymälään sekä avaruutta että lisää hyllytilaa.

– Kun korona-aika ja rajoitukset olivat pahimmillaan keväällä, lyhensimme aukioloaikoja, mutta lisäsimme valikoimiin kotiinkuljetukset. Niinpä töitä tehtiin itse asiassa paljon aiempaa enemmän, Tapani Kangasniemi kertaa.

Nyt kaupalla odotellaan jo innokkaasti syksyn mukana saapuvia muuttolintuja.

– Olemme palanneet laajempiin aukioloaikoihin ja uusitun myymälätilan ansiosta meillä on valikoimissa kymmeniä uusia tuotteita. Yhtenä esimerkkinä voi mainita 100% kauraleivän, joka viedään suorastaan käsistä.

– Kausi on käynnistynyt hyvin. Lokakuu näyttää pitkälti sen millaiseksi tämä syyskausi muodostuu, mutta toistaiseksi näyttää oikein hyvältä, Kangasniemi iloitsee.

Mitä pidit jutusta?
+1
118
+1
11
+1
10
+1
4
+1
2
+1
5

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet kellojen siirtämisestä talvi- ja kesäajan välillä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa