Etsitty kansainvälinen rikollinen pidätettiin Fuengirolassa

Kansallisen poliisin agentit ovat pidättäneet 37-vuotiaan miehen Fuengirolassa Ranskan oikeusviranomaisten antaman eurooppalaisen pidätys- ja luovuttamismääräyksen (OEDE) nojalla.

Pidätysmääräys liittyi useisiin erilaisiin henkilöön kohdistuviin rikoksiin, mukaan lukien sieppaukset, laittomat pidätykset, panttivankien ottaminen, vakava pahoinpitely ja murha.

Rikollinen pakoili lakia Fuengirolassa, jossa yksi hänen uhreistaan tunnisti rikollisen henkilöksi, joka oli pitänyt uhria vankinaan ja antanut vankeuden aikana tälle sähköiskuja sekä hakannut ja potkinut vangittua uhriaan.

Oikeudenkäynnin pöytäkirjojen mukaan syytetty rikollinen olisi osallistunut yhdessä kolmansien osapuolten kanssa miehen sieppaamiseen liittyen uhrin huumevelkoihin.

- Mainos -

Poliisin tiedotteen mukaan pidätys tapahtui 5. elokuuta talossa Carvajal-kadulla Fuengirolassa. Lakia pakoillut kansainvälinen rikollinen majoittui talossa vaimonsa kanssa.

Poliisin agentit tunnistivat rikollisen ja varmistivat, että hänellä oli Ranskan oikeusviranomaisten voimassa oleva pidätys- ja luovuttamismääräys. Poliisit pidättivät rikollisen ja siirsivät hänet poliisin päämajaan.

Asian käsittely on annettu kansallisen korkeimman oikeuden keskustuomioistuimelle.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...