Lukuaika: Eroottisten tapasten viikot tuovat vipinää ravintolasektorille

Eroottisten tapasten viikot tuovat vipinää ravintolasektorille

Fuengirolassa alkaa perjantaina jo 13:tta kertaa eroottisten tapasten tapahtuma Ruta de la Tapa Erótica. Kaupungin tukeman tapahtuman avulla pyritään edistämään ravintola-alan toimintaa.

Ruta de la Tapa Erótica tapahtuman ideana on, että kaupungin baarit tarjoilevat reilun parin viikon ajan tavalla tai toisella eroottisia tapaksia. Erotiikka voi ilmetä esimerkiksi annoksen ulkonäöstä, nimestä tai käytetyistä raaka-aineista. Tempauksessa mukana olevat ravitsemusliikkeet tarjoavat juoman ja tapan 3,5 euron yhteishintaan.

Nyt 13:tta kertaa järjestettävässä Ruta de la Tapa Erótica tapahtumassa on tällä kertaa mukana 48 ravintolaa ja baaria ympäri Fuengirolan.

– Miramarista Los Bolichesiin, lähes kaikissa kaupunginosissa, meillä on mahdollisuus nauttia tapaksia paljon hauskempaan tyyliin, muotoili asian Fuengirolan turismivastaava Rodrigo Romero.

- Mainos -

Tämänkertainen Ruta de la Tapa Erótica alkaa perjantaina 24. helmikuuta ja jatkuu kahden ja puolen viikon ajan, päättyen sunnuntaina 12. maaliskuuta.

Kuten sana ”ruta” tapahtuman nimessä osoittaa, liittyy asiaan myös reitti, tai ainakin mahdollisuus kulkea paikasta toiseen, jopa palkintoja ansaiten. Käytännössä halukkaat voivat skannata älypuhelimella osallistuvista ravintoloista ja mainoksista löytyvän QR-koodin, ja ladata sähköisen Ruta de la Tapa Erótica passin. Kun tähän passiin kerää viisi sähköistä leimaa nauttimalla eroottisia tapaksia viidessä eri ravintolassa, saa pienen palkinnon ja lisäksi osallistuu isompien palkintojen arvontaan.

Eroottisten tapasten tapahtuma on siirretty perinteiseltä paikaltaan marraskuulta nyt helmi-maaliskuun vaihteeseen alan yrittäjien toiveesta, kertoi Fuengirolan turismivastaava Rodrigo Romero.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi, kuva: Fuengirolan kaupunki
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...