Yritysuutiset

Elämää Centro Finlandiassa – Kukko aukeaa 5.10.

Kukon keittiöremontti vaatii tarkkaa suunnittelua. Sauna on jo purettu uuden keittiön alta.

Fuengirolan Los Bolichesissa sijaitsevassa ostos- ja palvelukeskus Centro Finlandiassa on syksy alkanut kohtuullisen vilkkaasti. Lastenkerho Tuiskulassa sekä alakerran Centron puodissa ja Mimobilessa asiakkaita on riittänyt koronahiljaisuudesta huolimatta. Myös matkatoimisto Meriatur.com:ssa kauppa on lähtenyt liikkeelle.

 

-Puodin myynnit ovat olleet aivan samanlaisia, kuin aiempina vuosina vastaavaan aikaan. Kadulla ihmisiä liikkuu vähemmän, mutta ruokatarvikkeita kuitenkin noudetaan. Keskiostos on nyt hieman aiempia vuosia isompi, ihmiset käyvät ehkä harvemmin kaupassa. Avasimme keväällä verkkokaupan ja se on myös vetänyt varsin hyvin, kertoo yrittäjä Maya Kallio.

Centron puoti on palvellut asiakkaita koko korona-ajan.

Matkatoimisto Meriatur.com ja Centron Info ovat pikkuhiljaa yhdistymässä. Molempien palveluja saa nyt matkatoimiston tiloista. Meriatur.com palvelee toimistossa ti-to aamupäivisin, muuten palvelut ovat saatavilla puhelimitse tai netin välityksellä.

Ravintoloiden puolella  Centro Finlandiassa on ollut hiljaista maaliskuun puolivälin jälkeen. Lokakuussa ravintolaelämäkin herää taas henkiin. Ravintola Kukko avaa ovensa lounasravintolana maanantaina 5. lokakuuta. Ilta- ja viihderavintolana Kukko aukeaa vasta myöhemmin syksyllä, pienen remontin jälkeen.

-Rakennamme uuden keittiön vanhan saunan paikalle. Yksi keittiö tulee jatkossa palvelemaan kaikkia Centro Finlandian ravintoloita. Odotamme sen valmistumista, ennen kuin avaamme ravintolat iltakäyttöön, ravintolapäällikkö Mika Väätäinen kertoo.

Tämän hetken arvion mukaan Kukon keittiöremontti päästään toteuttamaan marraskuussa.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
177
+1
15
+1
3
+1
10
+1
5
+1
9

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kakkajuttu

  Osa ihmisistä ei, häveliäisyyssyistä, voi lausua sanaa uloste tai kakka...
Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Aiotko ottaa korona-rokotteen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa