Lukuaika: Eläkeläisrouvan perintöasunto annettiin Aurinkorannikon aaseille

Eläkeläisrouvan perintöasunto annettiin Aurinkorannikon aaseille

Seniori kuoli Benalmádenassa ilman testamenttia. Niinpä hänen siskonsa päätti lahjoittaa vainajan Aurinkorannikolla sijaitsevat asunnot hyväntekeväisyyteen.

Lontoolaissyntyinen Maureen viihtyi Espanjan Aurinkorannikolla vuosikymmeniä. Brittirouva asui Benalmádenessa vuodesta 1998 äkilliseen kuolemaansa saakka, vuoteen 2020.

Maureen menehtyi eikä ollut tehnyt testamenttia.

Naisen sisko Liz kertoi espanjalaiselle paikallismedialle, että ”Maureen oli allerginen paperihommille” eikä koskaan halunnut ”suunnitella liikaa etukäteen”.

Niinpä Maureenilta jäänyt omaisuus – kaksi asuntoa Aurinkorannikolla – tuli ongelmaksi. Sisko ajatteli ensin myyvänsä asunnot ja jakavansa niistä saadut varat hyväntekeväisyyteen. Iso-Britannian ja Espanjan verotus ja byrokratia aiheuttivat kuitenkin pulmia, etenkin kun Britannia ei ole enää EU:n jäsen.

- Mainos -

Lopulta vainajan sisko sai asiantuntevaa lakiapua, jolloin selvisi, että hänellä on mahdollisuus lahjoittaa asunnot hyväntekeväisyyteen Espanjassa ilman, että hänen täytyi periä niitä virallisesti ensin.

Sisko ripotteli tuhkat aasien suojelualueelle

Sisko ripotteli Maureenin tuhkat Mijasin Las Lagunasissa sijaitsevalle aasien suojelualueelle viime vuonna.

Sisko sanoo uskovansa, että vainaja olisi iloinen ja kiitollinen hänen valitsemistaan hyväntekeväisyyskohteista.

Maureenin asunnot on nyt lahjoitettu paikalliselle Cudeca-syöpäsäätiölle sekä Donkey Dreamland -aasien suojeluyhteisölle.

Mijasin aasikoti tarjoaa turvallisen paikan, jossa hoidetaan loukkaantuneita, sairaita tai huonosti hoidettuja aaseja. Siellä järjestetään myös suosittuja aasikävelyjä ja monet koululuokat vierailevat suojelukodissa.

”Olemme todella kiitollisia Lizille. Tällaiset eleet edesauttavat meitä auttamaan aasejamme. Maureen säilyy aina sydämissämme. Hänen tuhkansa ripoteltiin suojelualueellemme, missä hän aasien rakastajana varmasti viihtyy”, Donkey Dreamlandin edustaja totesi.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi, kuva: Donkey Dreamland
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...