Hyvinvointi

Diabetes -luento ja ilmainen sokerinmittaus

Waltteri Torikan ja Sauli Tiilikaisen konsertin yhteydessä on mahdollisuus saada tärkeää tietoa diabeteksesta ja samalla pääsee mittauttamaan oman verensokerin.

 

Lauantaina Aurinkorannikon leijonat järjestää kaksi isänpäiväkonserttia teemalla ”Kaksi baritonia”. Upeiden laulajien konsertit alkavat olla jo loppuunmyytyjä, yksittäisiä paikkoja voi vielä olla jäljellä.

Konserttien välissä klo 17 leiijonat järjestää yhteistyökummpaneidensa Vithas Xanitin ja Aurinkorannikon diabetesyhdistyksen kanssa luennon. Luennon pitää lääkäri Jan Wiklund ja sen aiheena on diabetes 2, sen ehkäisy ja hoito. Luennolle myydään 2€:n lippuja konsertin lipunmyyntipisteissä ja niitä on saatavilla myös konserttipaikalla. Luennolle mahtuu vain 400 ensimmäistä, joten kannattaa hakea lippu ajoissa.

Samassa yhteydessä Xanitin pisteellä voit mittauttaa veren- ja silmänpaineesi sekä lyhyen verensokerin. Diabetes yhdistyksen pisteellä saat mitattua ns. pitkän verensokerin.

Konsertit ja luento pidetään hotelli Las Palmerasissa Fuengirolan keskustassa. Luennolle voi tulla vaikkei itse konsertteihin osallistuisikaan.

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kännissä rattiin

Tällä viikolla julkistettiin tutkimus, jonka mukaan suomalaiset suhtautuvat rattijuopumukseen muihin eurooppalaisiin...
Marjatta Jabe

Muistoja menneestä

Stadilaiset viettivät 10-vuotisjuhliaan. Avajaisissa muistelin omaa nuoruuttani. Vapun jälkeisenä päivänä 1945...

Viikon kysymys

Moniinko pikkujouluihin aiot osallistua?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Varaa saunavuoro: (+34) 646 111 203