Viihde

Danny: Suomi on täynnä synnytettyjä supertähtiä

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Danny ei ymmärrä nykyisten artistien haluuttomuutta kiertää pieniä lavoja. Danny esiintyi viime viikonloppuna Erika Vikmanin kanssa ravintola Kukossa. (Kuva: Tuisku Pekkarinen)

Iskelmätaivaan lavalegendan Dannyn mielestä liian monet nykyisistä artisteista vetää yhden jäähallikeikan ja jää sen jälkeen keikkatauolle.

Iskelmätaivaan lavalegendan Dannyn mielestä liian monet nykyisistä artisteista vetää yhden jäähallikeikan ja jää sen jälkeen keikkatauolle.

– Suomi on täynnä väkisin synnytettyjä supertähtiä kuten Vesala, Haloo Helsinki ja Antti Tuisku, jotka vetävät yhden suuren keikan ja pitävät sen jälkeen pitkän keikkatauon. He tekevät sillä hallaa muille artisteille, Danny toteaa ja viittaa keikkapaikkojen näivettymiseen, kun muusikot eivät enää kierrä pienillä lavoilla.

– Ennen leipä kerättiin maailmalta tekemällä kolme keikkaa viikossa. Sen takia pienet paikat ovat tärkeitä. Haluan kunnioittaa yrittäjiä ja hakeutua esiintymään myös niihin.

Iso D:n jättikiertue Viimeinen ilta Dannyn kanssa päättyi tammikuussa Helsingin jäähalliin. Viime viikonloppuna hän esiintyi kolmesti Erika Vikmanin kanssa 130-paikkaisessa ravintola Kukossa.

Mika Heikkilä

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa