perjantai, huhti 12, 2024

Back to 60´s huippusuosittu, lisäkeikka lauantaille

Tänä vuonna 30v täyttävä Back To The Sixties yhdistys rantautuu ensi viikolla Espanjaan musiikin myötä. BTS yhdistyksen toiminnan periaatteena on ylläpitää 60-luvun musiikin perinnettä.

Tapahtumat järjestetään Kukossa torstaina 27.10. klo 19.00 Sixties hits ja perjantaina 28.10. klo 20.00 Beatles night. Valtaisan kysynnän vuoksi lauantaille on järjestetty lisäkeikka Golden Sixties. Lauantaina rokataan iltapäivällä klo 14.

Musiikista näissä hienoissa konserteissa huolehtivat BTS:läiset Tinos ja Curre Andersén Oldies sekä BTS:n vierailijana Pikkis Karen.

Tinos on alun perin 1965 perustettu bändi, jolla on edelleen vahvasti musiikilliset juuret 60-luvun musiikissa. Tinos on viime vuosina keikkaillut aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla. Esiintymisiä on Suomen keikkojen lisäksi ollut mm. Englannissa, Ranskassa ja Espanjassa. Erityisesti ulkomaan keikoilla on ollut teemana The Beatles ja esiintymiset erilaisilla kansainvälisillä Beatles-festareilla.

- Mainos -

Curre Andersén Oldies on pitkän linjan muusikkojen kokoonpano, joka esittää 1960-luvun hienoimpia laulu- ja kitarabiisejä. Kaikki Curren ja bändin omat suosikit ovat legendoja, kuten The Beatles, Elvis Presley, Cliff Richard, The Shadows, Roy Orbison, Tom Jones, Jerry Lee Lewis, The Tremeloes ja Ricky Nelson.

Pikkis Karen on vuosien ajan talvet Espanjan Fuengirolassa viettänyt taitava laulaja-muusikko, joka on tullut tutuksi siellä asuville ja lomailijoille. Pikkiksellä on vahvaa musiikillista kokemusta jo 60-luvulta lähtien Suomen musiikkielämässä.

Varaa paikkasi BTS -tapahtumiin laittamalla sähköpostia osoitteeseen kukko.events@gmail.com. Tätä kirjoitettaessa torstai alkaa olla jo loppuunmyyty, perjantaille on vielä vähän tilaa ja lauantai tuli vasta myyntiin, joten sinne mahtuu.

 

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...