Lukuaika: Aurinkorannikon taikuri Noora Karma yllättää: kisailee laulamalla tv-hitissä

Aurinkorannikon taikuri Noora Karma yllättää: kisailee laulamalla tv-hitissä

Fuengirolan Suomi-kuvioistakin tuttu taikuri ja mentalisti Noora Karma paljastaa keväällä tv:ssä uuden puolen itsestään Tähdet, tähdet -lauluohjelmassa.

Noora Karma tunnetaan taikurina. ja kansainvälisesti palkittuna naismaagikkona ja mentalistina. Hän on tuttu myös Espanjan Aurinkorannikon suomalaisille, sillä hän pyöritti esittävien taiteiden koulua, Talent Schoolia Fuengirolassa vuonna 2022.

Noora muutti perheensä kanssa Fuengirolaan talvella 2022. Talent Schoolissa opetettiin muun muassa taikuutta, teatteria ja tanssia.

Lue myös: Espanja lumosi Noora Karman

Nooralle espanjalainen kulttuuri ja mentaliteetti ovat läheisiä. Hän on ollut myös naimisissa espanjalaisen taikurimiehen kanssa.

- Mainos -

– Vanhemmillani on ollut asunto Torreviejan lähellä parikymmentä vuotta ja olen käynyt siellä paljon. Lasten isän ja hänen sukunsa kautta olen tietysti tutustunut espanjalaiseen kulttuuriin ja elämänmenoon, joka on letkeätä ja mukavaa, rakastan espanjalaista ruokaa ja musiikkia. Tänne kun tulee, niin pelkästään se tuoksu on ihana, Karma kuvaili taannoin Fuengirola.fi:n haastattelussa Espanjan vetovoimaa.

He kisaavat Tähdet, tähdet -tv-ohjelmassa 2024.

Noora kisaa Kake Randelinia, Riku Niemistä ja Helena LIndgreniä vastaan

Nyt Noora paljastaa uuden puolen itsestään: hän osalistuu huhtikuussa alkavaan suosittuun Tähdet, tähdet -musiikkiohjelmaan. Nelosella nähtävän ohjelman uudet tähdet esiteltiin keskiviikkona (10.1.).

Nooran lisäksi tv-kisassa laulavat räppäri Paleface, muusikko Kake Randelin, viihdetaiteilija Helena Lindgren, juontaja ja näyttelijä Hanna Kinnunen, näyttelijä Riku Nieminen, ex-missi ja sometähti Sara Chafak, laulaja Jennika Vikman, näyttelijä ja muusikko Malla Malmivaara, muusikko Tidjân Ba  ja laulaja Teemu Roivainen.

Ohjelman tuomareina ovat Lilli PaasikiviJuuso Mäkilähde ja Sami Yaffa.

Ohjelman juontaa Susanna Laine. Susannalle musiikki ja esiintyminen ovat tuttua puuhaa, ja hän on tähdittänyt lukuisia musikaaleja ja viihdyttänyt suomalaisia Aikakone-yhtyeen jäsenenä.

Lue myös: Lähtemistä ja saapumista auringon alla

Tähdet, tähdet -tuomarit Lilli Paasikivi, Juuso Mäkilähde ja Sami Yaffa sekä juontaja Susanna Laine.

”Vahvuuteni on viihdyttäminen”

Noora odottaa ohjelmaa innolla.

– Vahvuuteni on viihdyttäminen ja esiintyminen – kokonaisuus edellä mennään, Noora kuvailee.

Hän kertoo, että musiikki on kuulunut hänen elämäänsä aina: Noora aloitti pianonsoiton jo 5-vuotiaana, suoritti englantilaisessa yliopistossa musiikkitutkinnon ja toimi musiikinopettajana, ennen kuin taikamaailma kutsui.

Tähdet, tähdet -kisassa Noora haastaa itsensä – kilpailu jännittää, mutta lavalla Noora aikoo antaa kaikkensa ja yllättää yleisönsä heittäytymiskyvyllään ja muilla tempuillaan.

- Mainos -

Tähdet, tähdet alkaa Nelosella ja Ruudussa huhtikuussa.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Jari Peltomäki, kuvat Nelonen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...