Uutiset

Aurinkorannikolla luvassa jälleen kuuma viikko

Alkaneen viikon sääennusteet lupaavat Aurinkorannikolle ja muualle Málagan maakuntaan kuumaa ilmaa. Viikon loppupuolella saattaa paikoin ylittyä 40 asteen raja.

 

Espanjan ilmatieteenlaitoksen (Aemet) sääennuste lupaa alkaneelle viikolle helteistä, jopa kuumaa säätä. Tälle maanantaille on Aurinkorannikolle annettu puolesta päivästä iltakahdeksaan keltainen varoitus kuumasta ilmasta. Kaikkein kuuminta on odotettavissa Guadalhorce- ja Velez-jokien laaksoissa. Korkeiden lämpötilojen syynä on jälleen sisämaasta puhaltava maatuuli (terral), joka tuo mukanaan kuumaa ilmaa.

Maanantaina Aurinkorannikon kaupunkeihin on ennustettu lämpötiloja varsin tasaisesti 30 ja 32 asteen välille. Maanantain ja tiistain välisenä yönä lämpötilat käyvät alimmillaan noin 23-24 asteessa.

Tiistain ylimmät lämpötilat ovat jotakuinkin samat kuin maanantaina. Keskiviikkona lämpötilat laskevat näillä näkymin asteella tai parilla, mutta torstaista kohti viikonloppua luvassa on entistä kuumempaa.

Perjantaina ja lauantaina Aurinkorannikolla on Aemetin mukaan luvassa 32-38 asteen lämpötiloja. Málagan itäpuolella Rincón de la Victoriassa, samoin kuin sisämaan puolella esim. Coínissa ja Cártamassa elohopea nousee jopa yli 40 asteen lukemiin.

Mitä pidit jutusta?
+1
96
+1
6
+1
6
+1
33
+1
10
+1
14

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa