Aurinkorannikko kiinnostaa

Aurinkorannikko ei ole koskaan ollut Suomessa niin mediaseksikäs, kuin tällä hetkellä. Juttuja alueeltamme julkaistaan lehdissä, radioissa, netissä ja televisiossa ennen näkemättömällä tahdilla.

Esimerkiksi viimeisen viikon aikana Helsingin sanomat, YLE ja Väli-Suomen lehtien Sunnuntaisuomalainen ovat tehneet laajat reportaasit Aurinkorannikolta.

Aiemmista vuosista poiketen juttujen sävy on muuttunut. Enää Aurinkorannikolta ei haeta kohuotsikoita, vaan journalismissa keskitytään ihmisten arkiseen elämään etelän lämmössä. Kaikissa edellä mainituissa jutuissa oli haastateltu useita henkilöitä ja näkökulmia haettu monipuolisesti.

Sekä lisääntynyt kiinnostus, että juttujen sisältöjen arkipäiväistyminen on pelkästään positiivinen asia Aurinkorannikon suomalaisyhteisölle. Se, että alueesta annetaan oikeaa informaatiota lisää kiinnostusta. Yhä useampi suomalainen harkitsee ainakin osan vuodesta viettämistä lämpöisemmissä olosuhteissa.

- Mainos -

Arkisten asioiden raportoinnin lisäksi viime aikoina viihteen tekemisen määrä Aurinkorannikolla on moninkertaistunut. Jo pelkästään yhdeksän Huutokauppakeisari jakson toteuttamien viime syksynä Fuengirolasta oli mittava projekti.

Vielä isompi pyörä pyörii YLEn Paratiisi -sarjan kuvauksien yhteydessä. Pitkä tv-sarja, joka sijoittuu Aurinkorannikon suomalaisten keskuuteen, on merkittävä tunnustus yhteisöllemme.

Me Aurinkorannikolla toivotamme kaikki uudet tulijat tervetulleiksi. Tulkaa lomalle tai asumaan, varmasti viihdytte.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...