Blogi

Aurinkorannikko kiinnostaa

Aurinkorannikko ei ole koskaan ollut Suomessa niin mediaseksikäs, kuin tällä hetkellä. Juttuja alueeltamme julkaistaan lehdissä, radioissa, netissä ja televisiossa ennen näkemättömällä tahdilla.

Esimerkiksi viimeisen viikon aikana Helsingin sanomat, YLE ja Väli-Suomen lehtien Sunnuntaisuomalainen ovat tehneet laajat reportaasit Aurinkorannikolta.

Aiemmista vuosista poiketen juttujen sävy on muuttunut. Enää Aurinkorannikolta ei haeta kohuotsikoita, vaan journalismissa keskitytään ihmisten arkiseen elämään etelän lämmössä. Kaikissa edellä mainituissa jutuissa oli haastateltu useita henkilöitä ja näkökulmia haettu monipuolisesti.

Sekä lisääntynyt kiinnostus, että juttujen sisältöjen arkipäiväistyminen on pelkästään positiivinen asia Aurinkorannikon suomalaisyhteisölle. Se, että alueesta annetaan oikeaa informaatiota lisää kiinnostusta. Yhä useampi suomalainen harkitsee ainakin osan vuodesta viettämistä lämpöisemmissä olosuhteissa.

Arkisten asioiden raportoinnin lisäksi viime aikoina viihteen tekemisen määrä Aurinkorannikolla on moninkertaistunut. Jo pelkästään yhdeksän Huutokauppakeisari jakson toteuttamien viime syksynä Fuengirolasta oli mittava projekti.

Vielä isompi pyörä pyörii YLEn Paratiisi -sarjan kuvauksien yhteydessä. Pitkä tv-sarja, joka sijoittuu Aurinkorannikon suomalaisten keskuuteen, on merkittävä tunnustus yhteisöllemme.

Me Aurinkorannikolla toivotamme kaikki uudet tulijat tervetulleiksi. Tulkaa lomalle tai asumaan, varmasti viihdytte.

Pääkirjoitus

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Asiasanat

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa