Uutiset

Aurinko kuivasi sateen, nyt alkoi kesän odotus!

Kuluneen viikon uutiset Espanjasta ja Aurinkorannikolta ovat liittyneet pitkälti myrskyyn ja muihin ikäviin sääilmiöihin. Sunnuntaina tilanne muuttui, Aurinko tuli esiin ja lämmitti ihmisten kropat ja sielut.

 

Tuleva viikko lupaa pelkkää hyvää. Suomalaisittain päästään kesän lämpötiloihin, loppuviikosta mennään varmasti yli kahdenkymmenen asteen. Aurinko paistaa, joitain poutapilviä saattaa taivalla näkyä.

Ilma myös tuntuu lämpimältä, koska tuulet ovat rauhoittuneet. Lähelle paria kymmentä kipuava lämpötila tuntuu tyynellä kelillä helteiseltä. Sitä voi hyvin ollakin, ennusteet näyttävät useimmiten muutaman asteen alakanttiin lämpötiloja Aurinkorannikolla.

Kun katsellaan pidempiaikaisia ennusteita, esimerkiksi Accu weather povaa Fuengirolan seudulle seuraavan kuukauden aikana vain kaksi sadepäivää. Muuten näyttää aurinkoiselta ja lämpimältä.

Aurinkorannikolla asuvat tosin tietävät, että viikonkin ennustaminen on alueella vaikeaa. Säätyyppi vaihtuu nopeasti.

Nyt näyttää siltä, että talven kovimmat sateet on saatu ja kevättä kohti mennään. Aurinkorannikolla päivä pitenee viikossa yli kymmenen minuuttia, eli helmikuun lopussa meillä on yli tunti enemmän valoisaa aikaa kuin nyt.

Jutussa näkyvä ennuste on accuweather.com sivustolta.

Mitä pidit jutusta?
+1
25
+1
8
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet kellojen siirtämisestä talvi- ja kesäajan välillä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa