Ajankohtaista

ArteMijas-näyttelyssä myös suomalaisväriä

Monet tuntevat Seita Van Den Eedenin taitavana laulajana, mutta hän on myös ansioitunut taidegraafikko. (Kuva: Mika Nuorva)

Mijasin taiteilijoiden töitä esittelevässä ArteMijas -näyttelyssä on tällä kertaa mukana myös suomalainen Seita Van Den Eeden.

 

Mijas pueblossa järjestetään 23.10 – 9.11. ArteMijas -näyttely. Kyseessä on taideprojekti, jota mijaslaiset taiteilijat ovat järjestäneet yhdessä Mijasin kunnan kulttuuriosaston kanssa jo vuodesta 2007 asti. Tavoitteena on esitellä taiteilijakylä Mijasin taidetta ja taiteentekijöitä.

Aiemmin ArteMijas on toteutettu siten, että päänäyttelyn lisäksi on taidekierros, jolloin kuka tahansa on voinut yhden viikonlopun aikana vierailla Mijasin taiteilijoiden studioissa tai kodeissa katsomassa, miten ja missä taideteokset syntyvät. Tämän vuoden näyttelyn oli alkujaan tarkoitus olla toukokuussa, mutta koronatilanteen vuoksi se on siirretty nyt syksyyn.

Mijaslaisten taiteilijoiden ArteMijas-yhteisnäyttely on avoinna Casa Museossa (Plaza de la Libertad 2, Mijas Pueblo) 23. lokakuuta – 9. marraskuuta 2020 joka päivä klo 10–19. Näyttelyssä on monipuolinen valikoima kylän taiteilijoiden töitä. Mukana on muun muassa veistoksia, maalauksia valokuvia, taidegrafiikkaa.

Tämän vuoden näyttelyssä on ensimmäistä kertaa mukana myös suomalainen Seita Van Den Eeden. Hänen työnsä on taidegrafiikkaa, johon on yhdistetty runoutta. Seitan taiteeseen voi tutustua myös hänen nettisivuillaan www.seitaeeden.com.

Mitä pidit jutusta?
+1
20
+1
3
+1
0
+1
0
+1
1
+1
3

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa