Ajankohtaista Matkailu Uutiset

Antonio Banderas sytyttää Málagan jouluvalot

Antonio Banderas nähtiin myös Halloween-hulluttelemassa amerikkalaisessa Jimmy Kimme Live! -ohjelmassa.

Tämän viikon perjantaina loistavat Málagan pimenevässä illassa kilvan kaupungin uudet jouluvalot ja seudun kultapoika Antonio Banderas. Tähtinäyttelijä on lupautunut mukaan juhlallisuuksiin, kun Málagan jouluvalot sytytetään.

 

Aktiivisesti kotikaupunkiaan monin eri tavoin auttava näyttelijä Antonio Banderas menee niin sanotusti päätaululle, ja vääntää päälle yhdet koko maan hienoimmista valaistuksista perjantai-iltana. Juhlallisuudet järjestetään Málagan pääostoskadun Lariosin päässä, markiisi Lariosin patsaan vieressä.

Valot jotka Antonio Banderas sytyttää, ovat täysin uudet. Aiemmilta vuosilta tutut valotunnelit on myyty eteenpäin, ja jos niitä haluaa vielä nähdä, pitää matkustaa Liverpooliin Englantiin.

Larios-kadun uusittu valaistus koostuu 22 kaaresta, joita täydentää koko kadun koristelu ”El Bosque de Navidad” eli joulumetsä -teemalla.

Uusitulla valaistuksella ollaan jälleen päästy uusiin energiasäästöihin. Tänä vuonna jouluvaloista koituvan sähkölaskun arvioidaan jäävän alle 10.000 euroon. Vielä kymmenen vuotta sitten sama lasku oli yli 50.000 euroa.

Näyttävyydestä ei olla kuitenkaan tingitty. Tänäkin vuonna valaistuksen ja musiikin yhdistävä show nähdään 29.11. – 5.1. joka päivä klo 18.30, 20 ja 21.30.

Mitä pidit jutusta?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Kumpaa grillaat mieluummin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa