Uutiset

Andalusian hallituksen tiedottaja toivoo maltillisuutta maskipakon poistumisen kanssa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

 

 


Elias Bendodo pyytää andalusialaisia toimimaan vastuullisesti ja muistuttaa, että tartuntariski on edelleen olemassa

Ensi lauantaina 26.6. poistuva pakollinen maskin käyttö ulkotiloissa aiheuttaa edelleen kiivasta keskustelua. Andalusian maakuntahallituksen tiedottaja, Elias Bendodo on ilmaissut huolensa mahdollisista seurauksista ja muistuttaa, että maakunnan sairaaloissa on vielä yli 600 koronapotilasta. Kuitenkin tehohoidossa olevien määrä on pienin sitten viime syyskuun ja tästä Bendodo kiittää tehokasta rokoteohjelmaa.

”Maskilla on paljon tekemistä jo saavutettujen tulosten kanssa ja aiomme pyytää andalusialaisia, että maskin poisjättäminen tapahtuisi asteittain.” toteaa Bendodo. Ja muistuttaa samalla, että sisätiloissa maskipakko on edelleen olemassa!

Andalusian hallituksella on ”lyhyellä aikavälillä” kolme tavoitetta pandemian suhteen. Ilmaantuvusluku on saatava nyt olevasta 170 tapauksesta laskettua 150 tapaukseen 100 000 asukasta kohti. Sairaalaahoidossa olevien luku on myös saatava laskemaan sekä rokotustahtia on nostettava.

Lähde: La Opinión de Malaga

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa