Andalucia soi – Muse ja Jamiroquai esiintyvät Málagassa syyskuussa

Legendaariset bändit Muse ja Jamiroquai ovat vahvistaneet esiintymisensä Málagassa tämän vuoden syyskuussa pidettävillä Andalucia Big Festivaaleilla.

Andalucia Big Festival pidetään 8.–9. syyskuuta Málagan Sacaba Beachilla ja festivaaleille odotetaan yli 51 eri esiintyjää.

Järjestäjien ilmoituksen mukaan ennakkovarausten jälkeen liput tulevat myyntiin huhtikuun lopussa.

Muita jo esiintymisensä festivaaleilla vahvistaneita nimiä ovat mm. Vetusta Morla, Biffy Clyro, Years & Years, Michael Kiwanuka, The Stereophonics, Los Planetas ja Morgan.

- Mainos -

Andalucian matkailu-, uudistus-, oikeus- ja paikallishallinnon ministeri Juan Marín painotti festivaalin kansainvälistä merkitystä. Hän arvioi festivaalien taloudellisen vaikutuksen Málagalle tulevan olemaan yli 25 miljoonaa euroa.

Juan Marín korostaa vielä itse festivaalin vetovoimapotentiaalia, sillä kolmipäiväisten festivaalien aikana odotetaan ”yli 100 000 vierailijaa, jotka nauttivat musiikista ja esityksestä. Vierailijoista on arvion mukaan noin 30 % kansainvälisiä osallistujia, noin 40 eri maasta”, Andalusian matkailuministeri arvioi.

Festivaaleille rakennettaville esiintymislavoille nousee monipuolinen esiintyjäkaarti. Festivaalit pyrkivät palvelemaan eri musiikkilajien ystäviä ja puhuttelemaan siten erilaisia kohderyhmiä. Suunnitelmana on tarjota yleisölle niin poppia, rockia ja indietä, kuin myös uusimpia trendejä ja elektronista musiikkia.

Festivaalien tuottajana toimii Mad Cool. Farruco Castroman ja Javier Arnaiz, Mad Coolin festivaalin järjestäjät kertoivat olevansa ”erittäin iloisia voidessamme edistää musiikkia Andalusiassa näin ainutlaatuisella ja monipuolisella tavalla”.

Andalucia Big Festivalin lisäksi nämä kaksi yrittäjää järjestävät myös Andalucia Liven. Andalucia Live on sarja ilmaisia ​​konsertteja, jotka järjestetään festivaaleja edeltävinä kesäviikkoina seitsemässä eri kaupungissa.

Andalucia Big Festivaalien ja Andalucia Liven lisäksi tulossa on myös Andalucia Music Forum (AMF), joka on musiikkialan ammattilaisten messu. AMF:n tavoitteena on nousta Etelä-Euroopan tärkeimmäksi musiikkialan ammattitapaamisten foorumiksi.

Juan Marín iloitsee, että tämä hanke ”antaa kansainvälisen näkyvyyden Andalucian brändille. Maailmanlaajuisesti merkittävät musiikkitapahtumat tarjoavat arvostusta koko alueelle ja erottavat Andalucian kilpailijoistaan”.

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...