Uutiset

Ana de Armas hurmaa Bond-trailerissa

Kuubalais-espanjalainen Ana de Armas tarjoilee uudessa Bond-seikkailussa auliisti ainakin rystysiä ja lyijyä.

Maailman kuuluisimman agentin, James Bondin fanit ovat joutuneet viime kuukaudet kärvistelemään uuden elokuvan lykkääntymisen vuoksi. Järjestyksessään 25. virallisen Bond-elokuvan piti saada ensi-iltansa tämän vuoden huhtikuussa. Koronavirus osoittautui kuitenkin liian kovaksi vastukseksi jopa 007:lle, joten nyt elokuvaa odotellaan teattereihin marraskuussa.

 

Varsinaisen ensi-illan odotusta helpottamaan elokuvan tuottajat ovat julkaisseet No Time to Die -nimisestä Bond-seikkailusta toisen trailerin. Uudessa trailerissa ottaa näkyvää roolia myös kuubalais-espanjalainen näyttelijätär Ana de Armas, joka esittää elokuvassa Palomaa, CIA:n agenttia, joka auttaa Bondia. Uudessa maistiaisessa Ana de Armas nähdään useaan otteeseen, Bond-tytölle kenties tyypillisesti pukeutuneena iltapukuun ja korkkareihin. Trailerin perusteella Palomasta on kuitenkin tuplanollalle muutakin kuin silmän iloa. Siihen malliin neito laittaa pahiksia nippuun.

32-vuotias Ana de Armas on syntynyt Kuubassa. Hänen isovanhempansa ovat espanjalaisia ja hänellä on kaksoiskansalaisuus.

Katso uusi traileri tästä:

Mitä pidit jutusta?
+1
16
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
2

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa