Uutiset

Ana de Armas hurmaa Bond-trailerissa

Kuubalais-espanjalainen Ana de Armas tarjoilee uudessa Bond-seikkailussa auliisti ainakin rystysiä ja lyijyä.

Maailman kuuluisimman agentin, James Bondin fanit ovat joutuneet viime kuukaudet kärvistelemään uuden elokuvan lykkääntymisen vuoksi. Järjestyksessään 25. virallisen Bond-elokuvan piti saada ensi-iltansa tämän vuoden huhtikuussa. Koronavirus osoittautui kuitenkin liian kovaksi vastukseksi jopa 007:lle, joten nyt elokuvaa odotellaan teattereihin marraskuussa.

 

Varsinaisen ensi-illan odotusta helpottamaan elokuvan tuottajat ovat julkaisseet No Time to Die -nimisestä Bond-seikkailusta toisen trailerin. Uudessa trailerissa ottaa näkyvää roolia myös kuubalais-espanjalainen näyttelijätär Ana de Armas, joka esittää elokuvassa Palomaa, CIA:n agenttia, joka auttaa Bondia. Uudessa maistiaisessa Ana de Armas nähdään useaan otteeseen, Bond-tytölle kenties tyypillisesti pukeutuneena iltapukuun ja korkkareihin. Trailerin perusteella Palomasta on kuitenkin tuplanollalle muutakin kuin silmän iloa. Siihen malliin neito laittaa pahiksia nippuun.

32-vuotias Ana de Armas on syntynyt Kuubassa. Hänen isovanhempansa ovat espanjalaisia ja hänellä on kaksoiskansalaisuus.

Katso uusi traileri tästä:

Mitä pidit jutusta?
+1
15
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
2

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa