Aleksanteri Hakaniemi teki Fuengirolan suomalaisille oman kansallishymnin

Aleksanteri Hakaniemi on uuden polven menestynyt popartisti Suomessa. Tänään (25.1.) hän julkaisee Fuengirola -nimisen kappaleen. Se on tarina siirtymisestä henkiseen paratiisiin.

-Olen kotoisin Kouvolasta ja koen hengenheimolaisuutta teidän fuengirolalaisten kanssa. Molemmista kaupungeista tuntuu suomalaisilla olevan vahvoja ennakkoluuloja, vaikka suurin osa marisijoista ei ole edes käynyt paikan päällä, Hakaniemi kertoo.

Nyt julkaistun Fuengirola -kappaleen syntyhistoria on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe oli Hakaniemen uneton yö viime marraskuussa. Ajatus lähti lentoon ja henkinen siirtymä paratiisiin sai hahmon nimeltään Fuengirola.

-Tuossa vaiheessa en itsekään ollut käynyt Fuengirolassa kertaakaan. Samalta istumalta tilasin lennot Málagaan ja lähdin fiilistelyreissulle. Muutaman päivän reissulla ihastuin paikkaan ja biisi sai lopullisen muotonsa.

- Mainos -

Apua hitin tekoon

Hakaniemi haastaa kaikki Aurinkorannikon suomalaiset kuuntelemaan Fuengirolaa Spotifystä.

-Laskeskelin, että jos kaikki te siellä asuvat kuuntelisitte kappaleen edes kerran ensimmäisen viikon aikana, se nousisi komeasti Espanjan suoratoistolistoille. Sehän olisi hieno homma.

Fuengirola on kevyt poplaulu. Se pohjimmiltaan rakkauslaulu, jossa pariskunta lähtee aurinkoon pelastamaan suhteensa. Miten suhteen käy, se kannattaa kuunnella vaikka Spotifystä tai Radio Finlandian taajuudelta. Radiomoguli Henry Aflecht lupaa laittaa kappaleen aktiiviseen soittoon heti perjantaista alkaen.

-Toivottavasti kappale saa teillä lämpimän vastaanoton. Olisi kiva tulla keikalle sinne laulun syntysijoille. Jos keväällä ei ehditä, niin tosi upeaa olisi päästä syksyllä Fugefesteille. Täytyy laittaa keikkamyyjä kyselemään mahdollisuuksia, Hakaniemi uumoilee.

Tässä linkki Fuengirola kappaleeseen Spotifyssa:
https://open.spotify.com/album/3nX2JmnOkZFd1TwqiNcxvp

Tässä Youtube linkki:

- Mainos -

https://www.youtube.com/watch?v=Mvc0PjiULNs

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...