Viihde

Alatalon juhlakonsertti loppuunmyyty – lisäkonsertti samalle viikolle

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Rinne ja Alatalo vuosia sitten Calahondan maisemissa.

Mikko Alatalo on tuttu hahmo Aurinkorannikolla. Hänellä oli aiemmin asunto Calahondassa, jossa hän yhdessä Harri Rinteen kanssa teki ison osan sadoista hienoista levytetyistä kappaleista. Siinä voi olla syy, miksi Alatalon 70v juhlakonsertti myytiin hetkessä loppuun.

 

Tilanne ei kuitenkaan ole Mikon faneille toivoton. Loppuunmyyty konsertti pidetään ravintola Kukossa tiistaina 2.11. Ylimääräinen konsertti järjestetään samassa paikassa torstaina 4.11.

-Jos kysyntää löytyy, totta kai siihen pitää vastata, Alatalo iloitsee suosiostaan puhelimitse.

Lisäkonsertti ilta on mainoksissa merkitty toiselle tamperelaiselle Mr. Breathlesille. Tämä rock´n´roll pianovirtuoosi esiintyy myös kyseisenä iltana. Hän aloittaa illan ja lämmittää kansan Alatalon juhlakonsertille.

Mikko Alatalo täytti vappuna 70 vuotta. Juhlavuosi on pitänyt sisällään monenlaista kekkeriä ja julkaisua. Kokoelma levyjä on ilmestynyt, niistä massiivisimpana kymmenen cd:n boxi. Ylen tv2 teki myös juhlaohjelman synttärisankarin kunniaksi.

-Viime keväälle buukattu Juhlakonsertti Tampere-talossa on nyt siirtynyt kevääseen -22, jolloin muutenkin teen konserttikiertueen. Artistivieraiksi Tampereelle ovat lupautuneet Manserokin legendat Hanhiniemi ja Salo sekä myös Diandra, Anna Hanski ja Sani. Maarit Hurmerinta tulee laulamaan tekstini Jäätelökesä ja Hymypoika. Poikieni bändit ovat mukana ja myös rap-ryhmä Mansesteri.

Lippuja Alatalon ja Mr. Breathlesin keikalle voi varata sähköpostitse osoitteesta [email protected] . Liput maksavat 15€ ja ennakkovaraus sisältää pöytävarauksen. Pöytävaraus puolestaan edellyttää ruokailua ravintolassa. Soitto alkaa Kukossa noin klo 19, ovet avataan jo klo 17.30.

https://fuengirola.fi/category/viihde/

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa