Lukuaika: Alatalon juhlakonsertti loppuunmyyty – lisäkonsertti samalle viikolle

Alatalon juhlakonsertti loppuunmyyty – lisäkonsertti samalle viikolle

 

Tilanne ei kuitenkaan ole Mikon faneille toivoton. Loppuunmyyty konsertti pidetään ravintola Kukossa tiistaina 2.11. Ylimääräinen konsertti järjestetään samassa paikassa torstaina 4.11.

-Jos kysyntää löytyy, totta kai siihen pitää vastata, Alatalo iloitsee suosiostaan puhelimitse.

Lisäkonsertti ilta on mainoksissa merkitty toiselle tamperelaiselle Mr. Breathlesille. Tämä rock´n´roll pianovirtuoosi esiintyy myös kyseisenä iltana. Hän aloittaa illan ja lämmittää kansan Alatalon juhlakonsertille.

- Mainos -

Mikko Alatalo täytti vappuna 70 vuotta. Juhlavuosi on pitänyt sisällään monenlaista kekkeriä ja julkaisua. Kokoelma levyjä on ilmestynyt, niistä massiivisimpana kymmenen cd:n boxi. Ylen tv2 teki myös juhlaohjelman synttärisankarin kunniaksi.

-Viime keväälle buukattu Juhlakonsertti Tampere-talossa on nyt siirtynyt kevääseen -22, jolloin muutenkin teen konserttikiertueen. Artistivieraiksi Tampereelle ovat lupautuneet Manserokin legendat Hanhiniemi ja Salo sekä myös Diandra, Anna Hanski ja Sani. Maarit Hurmerinta tulee laulamaan tekstini Jäätelökesä ja Hymypoika. Poikieni bändit ovat mukana ja myös rap-ryhmä Mansesteri.

Lippuja Alatalon ja Mr. Breathlesin keikalle voi varata sähköpostitse osoitteesta varaukset.kukko@gmail.com . Liput maksavat 15€ ja ennakkovaraus sisältää pöytävarauksen. Pöytävaraus puolestaan edellyttää ruokailua ravintolassa. Soitto alkaa Kukossa noin klo 19, ovet avataan jo klo 17.30.

https://fuengirola.fi/category/viihde/

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...