Urheilu Uutiset

Fugepesiksen matkapaketit menevät kuumille kiville

fugepesis, superpesis, elola Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Kahden vuoden tauon jälkeen Superpesiskauden avaustapahtumaksi palaava Fugepesis näyttää kiinnostavan Suomessa asuvia pesisfaneja todella paljon.

 

Pandemian helpotettua vihdoin sen verran, että matkustaminen on jälleen mahdollista, palaa myös Fugepesis Aurinkorannikon – ja Superpesiksen – kalenteriin. Pesäpallon 100-vuotisjuhlakauden avaava t ottelut pelataan Fuengirolassa, Elolan stadionilla 23. ja 24 huhtikuuta 2022.

Lauantaina 23.4. naisten Superpesiskauden avaavat Roihuttaret Helsingistä ja Seinäjoen Maila-Jussit. Miesten kauden avausotteluna pelataan seuraavana päivänä, sunnuntaina 24.4. Imatran Pallo-Veikot vastaan Sotkamon Jymy.

Suomesta otteluun saapuville faneille räätälöityjä erimittaisia Fugepesismatkoja järjestää Saarikoski Travels, jonka mukaan matkat ovat käyneet kaupaksi kovaa vauhtia.

– Pisimmät eli kuuden ja seitsemän päivän matkapaketit myytiin jo lähes loppuun, mutta muutamia lisäpaikkoja on saatu järjestettyä, kertoo Fugepesistä järjestävän Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää Superpesiksen nettisivuilla.

Fugepesiksen yksittäiset otteluliput tulevat myyntiin myöhemmin talvella verkkokauppaan ja Aurinkorannikon myyntipisteisiin. Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta www.fugepesis.fi.

Suomen kansallispeli pesäpallo täyttää ensi kesänä 100 vuotta. Ensimmäinen nykymuotoisen pesäpallon koeottelu pelattiin jo marraskuussa 1920, mutta lajin kilpailutoiminnan katsotaan alkaneen kaudella 1922, kun ensimmäisen Suomen mestaruuden voitti Helsingin Pallonlyöjät.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa