Viihde

Abban paluu – lauantaina bailataan

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Abba show palaa lauantaina lavalle. Hese Viinamäki, Kukkis Rajalin, Tarja Leskinen ja Sami Lassila.

Abba on ajankohtainen yhtye tänä syksynä. Se aito oikea julkaisi ensimmäisen kerran vuosikymmeniin uutta musiikkia syksyllä. Uudet kappaleet saivat sekä fanien että kriitikoiden kiitokset. Harvinaisen onnistunut ja tyylikäs comeback vuosikymmenten jälkeen.

Ihan vuosikymmeniä ei Aurinkorannikon Abba ole ollut tauolla, mutta voimia ja ideoita on täälläkin ehditty keräämään. Suomalaismuusikoista koostuva Abba show palaa lauantaina Kukon lavalle. Yhtyeessä vaikuttavat upeat ladyt Kukkis Rajalin ja Tarja Leskinen sekä komeat uroot Hese Viinamäki ja Sami Lassila. Luvassa on iloinen hittikimara, kaikki ne kuolemattomat Abba-klassikot kuullaan. Sitä yhtye ei ole paljastanut, päästäänkö kuulemaan myös nämä tuoreet Abba-hitit. Joka tapauksessa Abban paluu on totta!

Varaa lippusi ennakkoon laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] . Ovet avataan lauantaina klo 17.30 lippuja myydään tuolloin myös ovella, mikäli niitä on jäljellä.

https://fuengirola.fi/category/viihde/

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa