tiistai, maalis 5, 2024

Abba showssa kasvomaksumahdollisuus

Tällä kertaa Abba shown yhteydessä kokeillaan myös kasvomaksua. Some pay S.L. testasi jo kerran kasvoilla maksamisen mahdollisuutta Kukossa, nyt testataan lisää.

-Ensimmäinen kokeilu oli hyödyllinen, saimme paljon rakentavaa palautetta ja olemme pystyneet kehittämään järjestelmäämme entistä toimivammaksi ja joustavammaksi. Abba shown yhteydessä kokeilemme myös järjestelmän luotto-ominaisuuksia, Janne Takalo Some Paysta kertoo.

Kasvomaksu toimii niin, että sinun tulee kirjautua https://varmalasku.fi/kasvomaksu/ osoitteessa käyttäjäksi. Sinulle aukeaa oma tili ja kasvosi toimivat sen jälkeen aivan samoin kuin luottokortti.

-Abba illassa tarjoamme jokaiselle kirjautuneelle 10€:n alennuksen Kukon ruokatuotteista. Eli käytännössä pääset syömään pitkälti meidän piikkiin hyvän musiikin kera. Maksuaikaakin illan kulutukselle on pari viikkoa täysin kuluitta ja koroitta. Kannattaa siis kirjautua.

- Mainos -

Liput Abba iltaan ostetaan aivan normaalisti Centro Finlandian Infosta. Kasvomaksu on kokeilu, eli ihan käteinen tai perinteinen korttikin toimii maksuvälineenä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä mieltä olet Suomen poliittisista lakoista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...