Viihde

Abba showssa kasvomaksumahdollisuus

Abbaa kuunnellaan ja kasvomaksua kokeillaan Kukossa perjantaina. Lavalla Heikki Viinamäki, Kukkis Rajalin, Tarja Leskinen ja Sami Lassila.

Perjantaina 13.12. vietetään ruotsalaisen musiikin juhlapäivää Kukossa. Monta kertaa rannikolla ihastuttanut Abba show elähdyttää duurivoittoisilla melodioillaan popmusiikin ystäviä. Luvassa ovat kaikki isot Abba-hitit.

Tällä kertaa Abba shown yhteydessä kokeillaan myös kasvomaksua. Some pay S.L. testasi jo kerran kasvoilla maksamisen mahdollisuutta Kukossa, nyt testataan lisää.

-Ensimmäinen kokeilu oli hyödyllinen, saimme paljon rakentavaa palautetta ja olemme pystyneet kehittämään järjestelmäämme entistä toimivammaksi ja joustavammaksi. Abba shown yhteydessä kokeilemme myös järjestelmän luotto-ominaisuuksia, Janne Takalo Some Paysta kertoo.

Kasvomaksu toimii niin, että sinun tulee kirjautua https://varmalasku.fi/kasvomaksu/ osoitteessa käyttäjäksi. Sinulle aukeaa oma tili ja kasvosi toimivat sen jälkeen aivan samoin kuin luottokortti.

-Abba illassa tarjoamme jokaiselle kirjautuneelle 10€:n alennuksen Kukon ruokatuotteista. Eli käytännössä pääset syömään pitkälti meidän piikkiin hyvän musiikin kera. Maksuaikaakin illan kulutukselle on pari viikkoa täysin kuluitta ja koroitta. Kannattaa siis kirjautua.

Liput Abba iltaan ostetaan aivan normaalisti Centro Finlandian Infosta. Kasvomaksu on kokeilu, eli ihan käteinen tai perinteinen korttikin toimii maksuvälineenä.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Asiasanat

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa