Uutiset

A7-tien kävelysilta odottaa yhä korjausta

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Fuengirola.fi uutisoi A7-tien kävelysillan romahdusvaarasta 20. maaliskuuta.

Castillo del Sohailin lähellä A7-tien ylittävä kävelysilta on yhä poissa käytöstä. Lähialueen asukkaat ja yritykset pitävät korjaustöiden viivästymistä syrjintänä.

Sohailin linnan lähellä A7-tien ylittävä kävelysilta on yhä poissa käytöstä. Lähialueen asukkaat ja yritykset pitävät korjaustöiden viivästymistä syrjintänä.

Fuengirolan puolella sijaitsevan Beatriz Palace -hotellin ja Mijasin puolella sijaitsevan BP-huoltoaseman kupeessa A7-tien ylittävä kävelysilta suljettiin jo maaliskuussa. Silloin sen todettiin olevan liian huonossa kunnossa ollakseen täysin turvallinen.

Viranomaistaho ei ole vielä ilmoittanut, koska silta tullaan uudelleen avaamaan. Alueen asukkaat ja yritykset ovat pyytäneet asiaan mahdollisimman nopeaa ratkaisua, sillä sillan käyttökelvottomuus vaikuttaa heidän päivittäiseen elämäänsä. Toistaiseksi he eivät kuitenkaan ole saaneet minkäänlaisia vastauksia toiveisiinsa.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa