Kahdeksan autoa syttyi tuleen, kun mies käytti huumeita parkkipaikalla – hurjat kuvat ja video

Cabopino-rannan parkkipaikka roihusi liekeissä Espanjan Marbellassa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Huumeidenkäytön takia tuleen syttynyt auto johti rajuun tulipaloon Cabopinon rannan parkkipaikalla Marbellassa. Kaikkiaan tuli tarttui kahdeksaan ajoneuvoon.

Cabopinon ranta on monelle suomalaisellekin tuttu alue Espanjan Aurinkorannikolla Marbellassa. Fuengirolasta sinne on vain lyhyt vartin ajomatka.

Viime perjantai-iltana (18. lokakuuta) klo 18 aikaan rannan parkkialueella roihusi melkoinen tulipalo, jonka syyksi on paljastunut huumeidenkäyttö.

Marbellan paikallispoliisi on pidättänyt paikallisen miehen epäiltynä vahingonteosta, sillä mies oli sytyttänyt autonsa palamaan käyttäessään huumeita parkkipaikalla, ja tuli levisi seitsemään muuhun ajoneuvoon.

Mies aiheutti kahdeksan ajoneuvon palamisen rannalla sijaitsevalla parkkialueella käsitellessään sytytintä autonsa sisällä huumeidenkäyttöä varten. Huumetestissä mies antoi positiivisen tuloksen.

- Mainos -

Henkilövahinkoja ei onneksi sattunut.

KATSO video rajusta tulipalosta (lähde Facebook @Marbella se queja):

Tältä palon jäljet näyttivät lauantaina Cabopinon parkkipaikalla. Kuva: Jyrki Tammisto.

Palava auto törmäsi toisiin

Epäillyn autosta tuli alkoi nopeasti levitä muihin ajoneuvoihin, mutta palokunnan väliintulo esti sen leviämisen useampiin pysäköityihin autoihin ja läheiseen metsikköön. Marbellan kaupunki tiedotti tapahtuneesta sunnuntaina.

Todistaja ilmoitti poliisille, että palo sai alkunsa hänen viereensä pysäköidystä autosta, jossa hän näki miehen sisällä käyttävän sytytintä ilmeisesti jonkin huumausaineen käyttöä varten. Hetkeä myöhemmin hän näki rannalta auton syttyneen palamaan.

Kuusi ajoneuvoa tuhoutui täysin

Tuli vahingoitti auton jarrujärjestelmää, ja koska auto oli rinteessä, se liukui alamäkeen ja törmäsi muihin autoihin, jotka myös kärsivät vahinkoja. Kahdeksasta palaneesta ajoneuvosta kuusi tuhoutui täysin liekeissä.

Palossa tuhoutui täysin kuusi ajoneuvoa, lisäksi kaksi autoa vaurioitui pahoin. Kuva: Jyrki Tammisto.
Palo sai alkunsa autosta, missä epäilty käytti huumeita. Kuva: Jyrki Tammisto.

Epäilty käytti useita sytkäreitä ja huumeita autossa

Poliisi löysi pian henkilön, joka vastasi silminnäkijän antamaa kuvausta. Mies myönsi olevansa huumeidenkäyttäjä ja kertoi menettäneensä tilanteen hallinnan käsitellessään useita sytkäreitä ja huumeita autossa, jolloin palo sai alkunsa ”ilman että hän tiesi miten”.

35-vuotias Marbellassa asuva mies pidätettiin epäiltynä vahingonteosta kokaiinitestin positiivisen tuloksen jälkeen.

- Mainos -

Hänet luovutettiin myöhemmin Espanjan kansalliselle poliisille (Policia Nacional), ja epäilty odottaa nyt oikeuden käsittelyä.

Palokunta sai estettyä tulen leviämiseen Cabopinon parkkipaikalla useampiin autoihin. Kuva: Auyntamiento de Marbella.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *