Miesflunssa – komedia vakavista aiheista lavalla Ilari Johansson ja Mika Räinä

Miesflunssa on kamala tauti. Se sisältää paljon draamaa, trkediaa ja komiikkaa. Eli koko elämän kirjon.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Onko miesflunssa myytti vai fakta? Mitä keski-ikäisen miehen päässä tapahtuu, kun hän huomaa olevansa Motonetin sijaan jättimarketin Bona-hyllyllä? Mitä tapahtuu, kun kontrolli katoaa ja elämänhallinta valuu käsistä? Miten hahmottaa omaa identiteettiään, kun joskus pelkkä kalsarien pesu tuntuu ylivoimaiselta?  

Näyttelijät Ilari Johansson ja Mika Räinä tarjoilevat stand upia ja teatteria sekoittaen lämpimästi, hauskasti ja kaikkia ihmisoletettuja ymmärtäen miehen ”sairauskertomuksen” ja miesflunssan todellisia syntysyitä. Miesflunssa haastaa katsojan päättämään, montako viivaa testitikkuun tulee. 

Stand upia hyödyntäen esiintyjät ottavat syötteitä myös yleisöstä. Vuorovaikutus katsojien kanssa tekee jokaisesta esityksestä omanlaisensa. Johansson ja Räinä ottavat tilan haltuun eivätkä pelkää ottaa kaikkea irti stand up -osioista.

Miesflunssa Kukossa tiistaina 22.10. ja keskiviikkona 23.10. Varaa paikkasi ajoissa osoitteessa kukko.events@gmail.com. Liput á 20€.

- Mainos -

Palautteita:

”Hulvattomia – ja jopa koskettavia – hetkiä nähdään kohtauksessa, jossa kuvataan Motonetia eräänlaisena miesten sisäleikkipuistona, paikkana, jossa saa unelmoida ja jossa kaikki on ennakoitavassa järjestyksessä. Turvallisuus järkkyy pahemman kerran, kun joku jättää kuusi laatikkoa Brunbergin suukkoja väärään paikkaan.”

”Näyttämö on vahvasti näyttelijöiden ja heidän sattuvien sanojensa hallussa. Ilari Johanssonin ja Mika Räinän läsnäolo on vahvaa.”

”Huh, tämä olikin ihan oikeaa, sujuvaa kahden miehen näytelmää, hyvin esitettyä ja vielä hyvin kirjoitettuakin. Nauratti, hyvinkin nauratti.”

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *