Peura tappoi 91-vuotiaan vanhuksen Andalusiassa

Harvinaisessa murhenäytelmässä peura hyökkäsi perheen kimppuun yksityisellä maatilalla Espanjan Granadassa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Espanjan Andalusiassa on merkittävä peurapopulaatio. Erityisesti punapeura (Cervus elaphus), joka tunnetaan myös nimellä iberianhirvi, on yleinen alueella.

Espanjan Andalusiassa sattui torstaina traaginen kuolintapaus, kun peura hyökkäsi kolmen ihmisen kimppuun Castrilissa, Granadan maakunnassa.

Peurahyökkäys tapahtui yksityisellä maatilalla. 91-vuotias vanhus kuoli ja hänen poikansa ja vaimonsa loukkaantuivat hyökkäyksessä.

Andalusian hätäkeskus 112 tiedotti tragediasta, joka sattui torstaina 17. lokakuuta kello 19:15 GR-9105 -tien varrella sijaitsevalla maatilalla Almontarasin ja Los Cortijillosin välillä. Hätäkeskukseen tuli soitto, jossa ilmoitettiin yhden henkilön kuolleen ja kahden muun tarvitsevan kiireellistä lääkinnällistä apua.

Guardia Civil sekä kansalliskaartin luonnon ja ympäristön suojelusta vastaava erikoisyksikkö Seprona hälytettiin välittömästi paikalle.

- Mainos -

Viranomaisten mukaan peura pääsi tunkeutumaan yksityiselle tilalle ja hyökkäsi paikalla olleiden kolmen henkilön kimppuun. 91-vuotias mies sai kuolemaan johtavia vammoja, kun taas hänen 61-vuotias poikansa ja 84-vuotias vaimonsa loukkaantuivat. Molemmat vietiin kiireellisesti Bazan sairaalaan.

Hätäkeskuksen mukaan eläin pääsi vahingossa tilan aitaukseen ja iski ensin 91-vuotiaan miehen kimppuun, sitten hänen vaimoonsa ja heidän poikaansa, joka lopulta ampui eläimen. Lääkärit vahvistivat vanhuksen kuolleen monivammoihin, mutta kuolinsyyn vahvistaa lopullisesti ruumiinavaus.

Tapaus on järkyttänyt paikallista yhteisöä, ja viranomaiset tutkivat, kuinka peura pääsi tilalle ja mikä saattoi aiheuttaa sen käyttäytymisen.

Vaikka peurojen hyökkäykset ihmisiin ovat harvinaisia, tapahtuessaan ne voivat olla tuhoisia.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *