Hurskeat Keikarit debyyttikeikalla lauantaina

Rytmisen pohjan Keikareiden soitannalle luo lyömäsoitintaiteilija Ema Hurskainen. Monipuolinen soittaja pystyy vaihtamaan rytmistä toiseen vaikka monta kertaa biisin aikana. Saatamme kuulla illan aikana jokusen Eman omankin sävellyksen.

Trion basistina toimii Erkki Kaikkonen. Hän on todellinen neljän kielen virtuoosi. Nyt, kun kyseessä on trio, Ekin soitolle jää varmasti hyvin tilaa, niitä kuljetuksia kuuntelisi mieluusti vaikka koko illan.

Kitaran varressa on Ari Onnela. Hän on myös ryhmän pääasiallinen laulusolisti, vaikka sekä Ema että Ekikin omat soolonsa laulavat. Kimppalaulantaa kuullaan myös varmasti.

Ari Onnela valottaa sen verran ohjelmistoa, että Beatlesia suomeksi ja Hectoria kuullaan varmasti. Sen lisäksi mittava määrä erilaisia lainoja populaarimusiikin aarteistosta. Omiakin kappaleita joukkoon mahtunee.

- Mainos -

Hurskeiden Keikareiden keikalle liput ovat hurskean halvat. Tätä taidokasta musiikkia pääsee kuuntelemaan vitosen lipulla. Keikka on lauantaina 19.10. Kukossa. Ovet avataan klo 18.30 ja showtime on kahdeksan korvilla. Voit varata paikkasi ennakkoon kukko.events@gmail.com .

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä haluaisit kuulla FugeFM radiosta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...